tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δεύτερος στην Ιορδανία ο Μαύρης του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Λευτέρη Μαύρη, η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ατομικό της Κατηγορίας 6 όπου αγωνίζεται. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν το τριήμερο 19-21 Μαΐου.

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις την πρώτη μέρα των αγώνων, νίκησε διαδοχικά αθλητές από Σαουδική Αραβία και την Ιορδανία αντίστοιχα με 3-0 σετ. Την επόμενη μέρα γνώρισε δύο ήττες, από το φαβορί Γερμανό αθλητή και μια απρόσμενη ήττα από τον έτερο Ιορδανό και σε μια περίεργη τριπλή ισοβαθμία, κατετάγη δεύτερος με διαφορά πόντων με πρώτο τον αθλητή Muller της Γερμανίας. Στα Διπλά Ανδρών με συμπαίκτη τον Ιορδανό Τayem M. έμειναν στην 4η θέση, όπως και στα Διπλά Μικτά με συμπαίκτρια την Abdelaziz S. από την Αίγυπτο.

Στο πλευρό του Λευτέρη ο Τεχνικός Διευθυντής του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος με διπλή ιδιότητα, τόσο του προπονητής Επιτρ. Αντισφαίρισης, όσο και του Τεχνικού Συμβούλου της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ.

Με την επιτυχία του αυτή ο Λευτέρης Μαύρης, εκπληρώνει τον αρχικό στόχο που ήταν η είσοδος στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος και με τις συμμετοχές του στα προσεχή τουρνουά της Ποντγκόριτσα και της Οστράβα, στοχεύει στην βελτίωση της θέσης του και την καθιέρωσή του στους ελίτ αθλητές της κατηγορίας του.

Πλέον τα μάτια όλων στρέφονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, όπου θα συμμετέχει σύσσωμη η Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του "Εν Σώματι Υγιεί". Στους αγώνες συμμετείχαν και οι αθλητές του ΠΑΣΚΑ Χρυσικός Γρηγόρης (κατ.1 - 2ος στο Ατομικό, 1ος στο Διπλό) και η μόλις 16 ετών Μπουρνιά Ευανθία (κατ.1 2η στο Ατομικό, - 2η στο Διπλό) συνοδευόμενοι από την προπονήτριά τους και Ομοσπονδιακή Προπονήτρια κ. Νταουντάκη Ελευθερία.

Όλοι οι αθλητές συμμετείχαν με δικά τους έξοδα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69