tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

H Μαρία Ντάνου δώρισε σκι στο Ολυμπιακό Μουσείο της Λωζάνης

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο της Λωζάνης η πρωταθλήτρια του σκι αντοχής Μαρία Ντάνου δώρισε τα Ολυμπιακα σκι που αγωνίστηκε στην ελευθερη τεχνική στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου 2022, στη δεύτερη Ολυμπιακή συμμετοχή της.

Η Ντάνου που είναι και μέλος της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ δήλωσε: «'Είναι μεγάλη τιμή και είμαι πολύ περήφανη να συνεισφέρω με τα σκι μου στην Ολυμπιακή κληρονομια. Τα σκι μου θα είναι εκτεθειμένα δίπλα σε άλλα ολυμπιακά κειμήλια του παγκοσμιου αθλητισμου στα τέλη Αυγούστου όπου θα ανοίξει το τμημα με εκθέματα από το Πεκίνο 2022. Εύχομαι η ολυμπιακή μου διαδρομή ως τρεις φορές Olympian στο σκι αντοχής ακολουθώντας πάντα dual career να εμπνεύσει τη νέα γενιά που θα επισκεφθεί το μουσείο. Ο αθλητισμός συνδυάζει αρμονικά τις αρετές του σώματος και τις ψυχής καθώς επίσης στηρίζει την προσπάθεια, την επιμονή, την αποφασιστικότητα αλλά και την αρμονική εξέλιξη του ανθρώπου. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στη γραμμή του τερματισμού είμαστε όλοι νικητές. Είμαι πολύ χαρούμενη που οι επισκέπτες του μουσείου της Λωζάνης θα ενημερωθούν για την ελληνική εξέλιξη του σκι αντοχής.»

Παρούσα στην τελετή παράδοσης εξοπλισμού ήταν η αποστολή του Τιμόρ-Λέστε και η Κινέζα Zhang Hong, Ολυμπιακό μέλος της Επιτροπής Αθλητών της Δ.Ο.Ε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69