tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με λαμπρότητα και σε πανηγυρική ατμόσφαιρα διοργανώθηκε το 8ο τουρνουά scrabble Βέροιας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε πανηγυρική ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε το 8ο τουρνουά scrabble του Ομίλου Σκραμπλ Βέροιας – Ημαθίας, το οποίο έλαβε χώρα στις 12-13/11/2022, στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Ακρόπολη, στη Βέροια.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η εκδήλωση είχε επετειακό χαρακτήρα, καθώς συνδυάστηκε με τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Συμμετείχαν 50 συνολικά παίκτες, από τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Πτολεμαΐδα, την Κοζάνη, τη Ρόδο, τη Μήλο, την Καστοριά, την Πάτρα, τη Χαλκίδα και την Αλεξανδρούπολη. Όλοι αγωνίστηκαν σε 7 αγώνες με σύστημα ελβετικό. Το εξωαγωνιστικό πρόγραμμα πλαισιώθηκε από την ξενάγηση στη Βεργίνα και τη βραδινή δεξίωση στο εστιατόριο La Vista.

8o scrabble ver nik 2

Στην τελετή απονομών η πρόεδρος του Ομίλου Αναστασία Καρακόλη, αφού πρώτα συνεχάρη όλους τους παίκτες, εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας, προς τους χορηγούς (Βιβλιοπωλείο Εξώφυλλο, Φούρνος Ζαχαροπλαστείο Κόγια, Φούρνος Ζαχαροπλαστείο Χοντραντώνη), προς τον Γιώργο Μουζεβίρη που επιμελήθηκε τις κληρώσεις, προς τον Σωκράτη Αληχανίδη που επιμελήθηκε την καταχώριση των αποτελεσμάτων, προς την κ. Μαρία Παπαδοπούλου και τις μικρές Ιωάννα και Ελένη που έφεραν άψογα εις πέρας τα καθήκοντα των εφόρων, προς την Εύα Ζέρβα που ανέλαβε τη φωτογραφική κάλυψη των απονομών, προς την κ. Κλεονίκη Θεοδοσιάδου που φιλοτέχνησε τα καλαίσθητα βραβεία των τριών πρώτων νικητών και προς τον κ. Νίκο Μανούδη που δώρισε στον πρώτο νικητή το βιβλίο του «Στον Σταθμό… και άλλες ιστορίες». Ανασκόπηση της δεκαετούς πορείας του ΟΣΒ έκανε η κ. Μαρκέλλα Μάνια.

Την 1η θέση κατέκτησε ο Γιώργος Μουζεβίρης, τη 2η ο Τάκης Παπαγιαννόπουλος και την 3η ο Θράσος Μυρσίνης. Νικητής της Β΄ άτυπης κατηγορίας της ΠΕΣ ο Θεόδωρος Καλαντίδης και νικήτρια της Γ΄ άτυπης κατηγορίας της ΠΕΣ η Μαριγούλα Κολιαράκη. Συγχαρητήρια στον ΟΣΒ, συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Περισσότερα εδώ: http://greekscrabble.gr/8o-toyrnoya-veroias-2022/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69