tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι νικητές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντοχής

Την πρώτη ημέρα (18.2.23) του πανελληνίου πρωταθλήματος Δρ. Αντοχής, που διεξήχθη στο Μέτοσβο τις 18 και 19 Φεβρουαρίου,  πραγματοποιήθηκαν τα αγωνίσματα του Σπριντ για όλες τις κατηγορίες.

Ο Νικόλαος Τσουρέκας ήταν ο Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία αντρών, και κέρδισε έναν αγώνα που κρίθηκε στην τελική ευθεία. Ο Μετσοβίτης πρωταθλητής έκανε και τον καλύτερο χρόνο στην προκριματική φάση (2:14,9). Δεύτερος (πρώτος στην κατηγορία των εφήβων) τερμάτισε ο Αθανάσιος Γάστης και τρίτος ο Απόστολος Αγγέλης. Στην κατηγορία γυναικών στο ίδιο αγώνισμα η Μαρία Δήμητρα Τσιάρα ήταν η μεγάλη νικήτρια, την δεύτερη θέση κατέλαβε η Παρασκευή Λαδοπούλου και την τρίτη η Νεφέλη Τίτα, η οποία είχε τον καλύτερο χρόνο στον προκριματικό αγώνα (2:42,7)

Στους Παίδες ο Ευάγγελος Παρίσης έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Τον ακολούθησαν οι Χρήστος Γιαννουλάκης και Ιωάννης Γεωργάκης.

Στις Κορασίδες νικήτρια του αγώνα ήταν η Χριστίνα Ρόζα, με τη Γεωργία Τσιάρκα να κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο και την Δάφνη Ράικου το χάλκινο.

Στις Παμπαίδες και στις Παγκορασίδες διεξήχθησαν τα αγωνίσματα των 1200 μέτρων ΕΤ με τους Αναστάσιο Νάκα, Μιλτιάδη Νάκο και Ιωάννη Παρίσι και τις Φάφαλη Ανναλένα, Ευδοκία Βεληβάση και Βασική Μπίσα να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών/τριών αντίστοιχα.

Τη δεύτερη ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της απόστασης Ελεύθερης Τεχνικής. Στην κατηγορία αντρών ο Απόστολος Αγγέλης ήταν πολύ καλός και κέρδισε στις λεπτομέρειες το δεύτερο Νικόλαο Τσουρέκα, ενώ τρίτος κατετάγει ο Δημήτριος Βεληβάσης.

Στις γυναίκες η Μαρία Μπέλη πέτυχε την μεγαλύτερη της ατομική της διάκριση, κέρδισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος, το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η Βούλα Λαδοπούλου και το χάλκινο η Νεφέλη Τίτα.

Στους Παίδες ο Ιωάννης Γεωργάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της κατηγορίας και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Βασίλειος Τσουρέκας και χάλκινο ο Γιώργος Τσομπάνης.

Στις κορασίδες η Χριστίνα Ρόζα ήταν η πρωταθλήτρια της κατηγορίας, με τη Δάφνη Βάικου και την Ελένη Μούλελη να κερδίζουν τα ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69