tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαθήματα τένις στο Summer Athletes Camp

Το summer athletes camp της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βέροιας σε συνεργασία με τον Α.Σ. ΝΗΡΕΑ και τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας συνεχίζει με ιδιαίτερη επιτυχία για δεύτερη εβδομάδα! Τα μαθήματα τένις συγκεκριμένα, ενθουσίασαν όλα τα παιδιά του camp, τα οποία παρακολουθούν τα μαθήματα και τις υποδείξεις του προπονητή τους Γρηγόρη Παπαϊωάννου με μεγάλη χαρά και προθυμία! Εξοπλισμένα με καπελάκια και νερά, αγόρια και κορίτσια χωρισμένα σε ομάδες με τις ρακέτες στα χέρια παίρνουν θέσεις στα γήπεδα του τένις των εγκαταστάσεων των Ι.Ε.Β. και μαθαίνουν βασικές αρχές, χτυπήματα, στάσεις και τεχνικές του αθλήματος.

Το τένις έχει χαρακτηριστεί ως «άθλημα για μια ζωή». Είναι πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις ηλικίες καθώς πιστεύεται ότι μπορεί να είναι το ιδανικό άθλημα που βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας. Στα οφέλη από το τένις συμπεριλαμβάνονται: μειωμένα ποσοστά σωματικού λίπους, αυξημένη αερόβια φυσική κατάσταση και αποφυγή καρδιαγγειακών νοσημάτων, καλύτερη οστική και καρδιαγγειακή υγεία, καλύτερος συντονισμός σώματος. Παράλληλα είναι ιδανικό για τη διατήρηση της υγείας, της φόρμας, της δύναμης, της αντοχής και της ευκινησίας του σώματος και βοηθά στην αποφόρτιση από το άγχος και την καλή ψυχολογική κατάσταση του ατόμου.

Το summer athletes camp θα συνεχιστεί μέχρι τις 11 Ιουλίου απασχολώντας δημιουργικά παιδιά ηλικιών 3 έως 14 ετών στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας.

Από Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει ακαδημία τένις του Α.Σ.ΝΗΡΕΑ για παιδιά και ενήλικες στις πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας.
 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69