tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΑΟ Αλέξανδρος: Διπλή διάκριση στους πανελλήνιους αγώνες παγκορασίδων

Πολύ δυνατό ξεκίνημα έκαναν οι αθλήτριες του συλλόγου "ΑΟ Αλέξανδρος" στον Πανελλήνιο Προκριματικό Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Ατομικού και Ομαδικού (Ensemble)  στην Κατηγορία Παγκορασίδων, Β’ Περιφέρειας που διεξήχθει στη Θεσσαλονίκη, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» στις 03-04 Ιουνίου 2023.

Με νέα διπλή επιτυχία από την ομάδα Ανσάμπλ Παγκορασίδων, που κατέκτησε την 2η θέση στο πρόγραμμα με 5 μπάλες και την 3η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα, έκλεισε ο Προκριματικός αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κατηγορίας Παγκορασίδων, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια!

Η ομάδα Ανσαμπλ αποτελείται από τις αθλήτριες :

Σταματοπούλου Ελένη ,Πεπελα Ουρανία ,Φουνδουκίδου Συμέλα, Κυριαζή Ευαγγελία,Ταμβάκη Αθανασία, Τσέου Τριανταφυλλια και Ανδρέου Βασιλική ( με μεταγραφή προσωπική προπονήτρια Ηρώ Χαβιαροπούλου)

Προπονήτρια Ατανάσοβα Μαργαρίτα

Χορογράφος Αναστασία Δίγκα

Η προπονήτρια του συλλόγου Μαργαρίτα Ατανάσοβα δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την άψογη παρουσία της ομάδας. Αποδείξαμε για ακόμη μια φορά ότι ο σύλλογος μας είναι για συνεχόμενα έτη στα μετάλλια  στο ομαδικό- ανσαμπλ. Κάποιες αθλήτριες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και μας δίνουν την ελπίδα ότι αυτή η ομάδα  έχει μέλλον. Ευχαριστώ τους γονείς και το ΔΣ του ΑΟ Αλέξανδρου Βέροια Ρυθμικής Γυμναστικής για την εμπιστοσύνη και την στήριξη.

Τέλος δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω την χορογράφο μας Αναστασία Δίγκα για την άψογη και μακρόχρονη συνεργασία μας.»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69