tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Nissan Sporteam : H ιστορία συνεχίζεται…

nissa sportteam

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Nissan Sporteam αποτελεί το "ανήσυχο" αγωνιστικό τμήμα της Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, με πλούσια κληρονομιά και περγαμηνές στους αγώνες αυτοκινήτου επί Ελληνικού εδάφους. To τελευταίο της "επίτευγμα" αφορά στην τρέχουσα έκδοση του MICRA, όπου με τις κατάλληλες μετατροπές και επεμβάσεις, η Nissan Sporteam κατασκεύασε ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να σταθεί επάξια στα σημερινά αγωνιστικά δρώμενα. Με την κίνηση αυτή, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε κάνει ένα πρώτο, αλλά πολύ σημαντικό, "διερευνητικό" βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι έμπειροι μηχανικοί της Nissan Sporteam επενέβησαν στο πλαίσιο, στις αναρτήσεις, στο σύστημα μετάδοσης και σε πολλά ακόμη σημεία του αυτοκινήτου, με σκοπό να παρουσιάσουν την αγωνιστική εκδοχή του φημισμένου MICRA. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα της μέχρι τώρα προσπάθειας, κατάφερε να εντυπωσιάσει μερικούς από τους πλέον έμπειρους οδηγούς αγώνων που είχαν την τύχη να το δοκιμάσουν, τόσο σε πίστα όσο και σε διαδρομή ανάβασης.

Το όλο εγχείρημα, αφενός αναδεικνύει την "άσβεστη φλόγα" της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αφετέρου αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι το μεράκι, το πάθος, η τεχνογνωσία, αλλά και η επιμονή για το αποτέλεσμα, εξακολουθούν να διακατέχουν και τις νέες γενιές του έμψυχου δυναμικού της.

Σχετικό video μπορείτε να δείτε στο https://youtu.be/dk12N9faUBc 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69