tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διακρίσεις της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

kan panelinio

Με τη συμμετοχή τους στα Πανελληνία πρωταθλήματα Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων Νεανίδων στη Θεσσαλονίκη και Παμπαίδων, Παγκορασίδων Α,Β στη Πάτρα ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών του αγωνιστικού τμήματος της Κολυμβητικής Ακαδημίας "Νάουσα".

Η συμμετοχή ήταν τεράστια καθώς συμμετείχαν περισσότερα απο 130 σωματεία και περισσότεροι από 1700 αθλητές όλων των κατηγοριών. Το επίπεδο των αγώνων και στις 2 διοργανώσεις ήταν υψηλότατο καθώς δεν έλειψαν τα πανελλήνια ρεκόρ αλλα και οι πάρα πολύ καλές επιδόσεις αθλητών απο διάφορα σωματεία της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας.

 

Ο σύλλογος της Νάουσας συμμετείχε στους αγώνες με 6 αθλήτριες: Νούση Ναυσικά, Πλουμπίδου Ανθή, Λαφάρα Αφροδίτη, Δημούλα Ευγενία, Ταχυδρομίδου Δέσποινα, Γιαννακίδου Αφροδίτη και 2 αθλητές: Γεωργογιάννη Νίκο και Δρενοβιάδη Κωνσταντίνο, διπλάσιος αριθμός σε σύγκριση με πέρυσι.

Στον αγωνιστικό τομέα, η Ταχυδρομίδου Δέσποινα κατάφερε να προκριθεί στο τελικό των 200μ πεταλούδα παγκ Β και να κατακτήσει τελικά την 5η θέση, καθώς και την 9η στα 100μ πετ. Ταυτόχρονα, δύο 10ες θέσεις, από την Δημούλα Ευγενία στα 400μ μικτή και την Λαφάρα Αφροδίτη στα 100μ πρόσθιο παγκ Β. Εξαιρετικές εμφανίσεις επίσης από τον Δρενοβιάδη Κωνσταντίνο στα 50,100 και 200μ πρόσθιο παμπ Α με 3 νέα ατομικά ρεκόρ και καλύτερη θέση την 12η, τον Γεωργογιάννη Νίκο με 2 νέα ατομικά ρεκόρ στα 50 ελ και 50 πρόσθιο Παίδων, την Πλουμπίδου Ανθή με 2 νέα ατομικά ρεκόρ στα 50μ ύπτιο και πρόσθιο παγκ Α. Αξιόλογες και οι εμφανίσεις της Νούση Ναυσικάς και Γιαννακίδου Αφροδίτης, οι οποίες κολύμπησαν κοντά στα ατομικά τους ρεκόρ.

Ο προπονητής του τμήματος κύριος Λαζαρίδης Βασίλης δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των παιδιών και ήδη άρχισε την προεργασία και την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου με ακόμα υψηλότερους στόχους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να δώσει συγχαρητήρια στους αθλητές για τα επιτεύγματά τους σε όλη την αγωνιστική περίοδο, αφού κατάφεραν να εντάξουν την πόλη της Νάουσας στον πανελλήνιο κολυμβητικό χάρτη, και εύχεται του χρόνου τα αποτελέσματα να είναι ακόμα καλύτερα. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν στις 2 διοργανώτριες πόλεις (Θεσσαλονίκη και Πάτρα) για τις άψογες διοργανώσεις.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69