tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δυνατό ξεκίνημα για την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Πήγασου Ημαθίας

pegasus pro

Μια νέα προσπάθεια να τμηθεί το παρελθόν της Ελληνικής κολύμβησης, ξεκίνησε ο σύλλογος Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, διοργανώνοντας τους αγώνες "Πετρίδεια 2015". Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στην μνήμη του πρώτου πρωταθλητής του ΑΡΗ Π.Πετρίδη, ο οποίος 89 χρόνια πριν, ήταν ο πρώτος που κατέκτησε μετάλλιο. Η τιμή αποδόθηκε με την παρουσία 500 και πλέον κολυμβητών ηλικίας 9-12 ετών.

Ο Πήγασος Ημαθίας συμμετείχε στους αγώνες με 17 αθλητές και αθλήτριες και κατάφερε να κατακτήσει 6 χρυσά, 7 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια. Εκτός από τις διακρίσεις που έφεραν τους αθλητές του Πήγασου Ημαθίας στο βάθρο, πολλές ήταν και εκείνες που κινήθηκαν πολύ κοντά και με πάρα πολύ καλούς χρόνους.

Οι αθλητές των 21 συλλόγων που συμμετείχαν, είχαν την πρώτη ευκαιρία της φετινής σεζόν, να ξανασυναντήσουν και να συναγωνιστούν με τους συναθλητές τους και να βάλουν νέους στόχους για το 2016. Παράλληλα δεν ήταν λίγοι και οι αθλητές που συμμετείχαν για πρώτη φορά και είχαν της ευκαιρία να γίνουν κα αυτοί μέλη της μεγάλης κολυμβητικής οικογένειας.

Για τον Πήγασο Ημαθίας συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

12 ετών: Μπόγκοτς Ελένη-Μιχαέλα, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλειος, Αποστολίδης Γεώργιος, Ζέζιος Γεώργιος, Παπαδόπουλος Ευριπίδης, Τσανακτσίδης Άγγελος.

11 ετών: Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος.

10 ετών: Αντωνιάδου Ελένη, Μπαϊαρακτάρη Στέλλα, Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη, Οικονομίδης Νικόλαος, Παναγιωτίδης Γεώργιος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69