tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τμήμα Βετεράνων-Master στην «Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσα»

kan master

Η κολύμβηση αποτελεί μια από τις καλύτερες μορφές άσκησης για όλους, διότι γυμνάζει πολύπλευρα το σώμα ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Για το λόγο αυτό η «Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσα» δημιούργησε το τμήμα Βετεράνων-Master δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την κολύμβηση, αλλά και την χαρά του «ευ αγωνίζεσθαι» σε όσους δεν είχαν την ευκαιρία παλαιότερα.

Tο Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο της Πτολεμαίδας διεξήχθησαν κολυμβητικοί αγώνες Βετεράνων με την Κ.Α.Ν να δηλώνει για δεύτερη φορά φέτος παρών. Συγκεκριμένα συμμετείχαν 2 αθλητές: ο Γκιόρσος Αργύρης και ο Τσιώτης Δημήτρης οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 4 αγωνίσματα ο καθένας, με τον πρώτο να κατακτά 1 χρυσό στα 200μ πρόσθιο 30-34 ετών 1 ασημένιο στα 100μ πρόσθιο και 1 χάλκινο στα 50μ πρόσθιο και τον 2ο να κατακτά 2 ασημένια στα 50μ ύπτιο και 100μ ελεύθερο και 1 χάλκινο στα 50μ ελεύθερο στη κατηγορία 25-29 ετών. Στους αγώνες συμμετείχαν και οι προπονητές των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων της Κ.Α.Ν., Λαζαρίδης Βασίλης και Αβεριάνοβα Αναστασία, οι οποίοι κατέκτησαν από 4 χρυσά ο καθένας. Συγκεκριμένα ο Λαζαρίδης Βασίλης τερμάτισε 1ος στα 50μ -200μ- 400μ ελεύθερο στο σύνολο και 1ος στα 100μ πεταλούδα στη κατηγορία 30-34 ετών πιάνοντας και τα όρια για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα Βετεράνων. Σημειώνεται ότι με την επίδοση του στα 50μ ελεύθερο ανακηρύχθηκε καλύτερος αθλητής των αγώνων. Η Αβεριάνοβα Αναστασία τερμάτισε 1η στα 50μ-100μ-200μ πρόσθιο στο σύνολο και 1η στα 50μ πεταλούδα στη κατηγορία 25-29 ετών πιάνοντας και τα όρια για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα Βετεράνων.

Η Κολυμβητική Ακαδημία «Νάουσα» συγχαίρει τους δύο αθλητές της και τους εύχεται παρόμοιες επιτυχίες και στο μέλλον. Στους προπονητές του συλλόγου Λαζαρίδη Βασίλη και Αβεριάνοβα Αναστασία που συνεχίζουν να έχουν ενεργή αθλητική δράση, δίνοντας έτσι το παράδειγμα στους μικρούς αθλητές τους, εύχεται καλή επιτυχία και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες από πολλές περιοχές της Ελλάδας, ηλικίας 25 έως και 68 ετών, ανάμεσα τους και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βετεράνων του Καζάν ,Χατζηγεωργίου Γεωργία αποδεικνύοντας πως η κολύμβηση δεν έχει ηλικία.

kan vasilop

Κοπή βασιλόπιτας

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου έγινε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου στη ταβέρνα «Πέστροφα» η οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτη από 170 αθλητές της Κ.Α.Ν. Πολλές οι εκλεκτές λιχουδιές από τις μαμάδες του συλλόγου και πολύς ο χορός από τους αθλητές. Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο σύλλογος, αφού κέρδισε το φλουρί στη βασιλόπιτα αλλά και οι αθλητές Λαφάρα Αφροδίτη, Θεοδωρίδου Άλκηστη, Σιπητάνος Κωνσταντίνος, Δήμπαλα Κατερίνα, Αντωνίου Αναστασία, Λιάσκου Μαρία στους οποίους ευχόμαστε καλή χρονιά, πολλές επιτυχίες και καλή πρόοδο.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο ζαχαροπλαστείου «Τζέπος» για την προσφορά στις βασιλόπιτες, τις οικογένειες Μ. Μπρούβαλη και Κ. Ιωάννου για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και τον κ. Ευθυμιάδη Τέλη του καταστήματος Spot Team για την προσφορά των δώρων στις βασιλόπιτες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69