tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι Μίνι Παίδες του Ν.Α.Σ.Η. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης

Ανακοινώθηκε από την Κ.Ο.Ε. η κλήρωση της Α' φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων 2016. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν συνολικά 51 ομάδες, εκ των οποίων οι 38 καλύτερες προκρίνονται στην Β' φάση της διοργάνωσης.

 

Η ομάδα του Ν.Α.Σ.Η. κληρώθηκε στον Β' Όμιλο Θεσσαλονίκης μαζί με τον Πανσερραϊκό και την Ε.Α.Τ.Ε. Κολλεγίου. Στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος προκρίνονται οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου. Οι αγώνες της Α' φάσης είναι προγραμματισμένοι να γίνουν το τριήμερο 13-15 Μαΐου 2016 και το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί από την ομοσπονδία περίπου μία βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μαζί με την προκήρυξη των αγώνων.

nasi kozani

Φιλική ημερίδα στην Κοζάνη

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε η Φιλική Ημερίδα Ακαδημιών Κολύμβησης που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Κοζάνης.

Ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας συμμετείχε με 34 αθλητές/τριες, ηλικίας 6-10 ετών. Εκτός από το Ν.Α.Σ.Η., στην Ημερίδα συμμετείχαν τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας με 107 αθλητές/τριες, η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης με 70 αθλητές/τριες και ο Μ.Αλέξανδρος Γρεβενών με 16 αθλητές/τριες.

Οι μικροί κολυμβητές όλων των ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά στις γεμάτες από γονείς, φίλους και συγγενείς κερκίδες του κολυμβητηρίου Κοζάνης, διασκέδασαν την εμπειρία κι έκαναν νέους φίλους από γειτονικές πόλεις.

Τα μικρά ΝΑΣΑΚΙΑ συνόδευε σύσσωμο το προπονητικό team του Συλλόγου, Αλεξάντερ Κραβτσούκ, Νίκο Μποτσοροσβίλι, Δώρα Μισιρλή και Δήμητρα Μωυσίδου, καθώς και ο έφορος του τμήματος Θεοδόσης Μωυσίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69