tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με 9 κύπελλα και 32 ρεκόρ ο Πήγασος στα 9α Ποσειδώνια

Το διήμερο 23 και 24 Απριλίου 2016, ο Ποσειδώνας Ιωαννίνων διοργάνωσε για 9η χρονιά τους κολυμβητικούς αγώνες «Ποσειδώνια» στο Εθνικό κολυμβητήριο Ιωαννίνων, με την συμμετοχή 640 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Φέτος η διοργάνωση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί οι διοργανωτές προσέφεραν δωρεάν συμμετοχή και διανυκτέρευση στους επίλεκτους κολυμβητές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Οι περισσότεροι σύλλογοι της χώρας που έχουν στην δύναμή τους επίλεκτους αθλητές ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την προσφορά, με αποτέλεσμα το επίπεδο των αγώνων να ανέβει σημαντικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια και ο διοργανωτής σύλλογος να αναγκαστεί να κλείσει την διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής πολύ νωρίς.

Ο Πήγασος Ημαθίας συμμετείχε στους συγκεκριμένους αγώνες με 17 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν 9 κύπελλα, 9 χρυσά μετάλλια, 4 ασημένια μετάλλια, 4 χάλκινα μετάλλια και συνολικά 31 θέσεις σε οκτάδες. Τα ατομικά και ομαδικά ρεκόρ ανέβηκαν στα 32 και η συνολική εικόνα της ομάδας έδειξε το επίπεδο ετοιμότητας για την συμμετοχή της σε μεγάλες διοργανώσεις. Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Αμπατζίδης έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την πολύ καλή απόδοση των αθλητών του, αν και στάθηκε αρκετά στα σημεία στα οποία διέκρινε αδυναμίες. Στους αγώνες των ηλικιακών κατηγοριών, όσο καλή και αν είναι η επίδοση των αθλητών, ένας προπονητής που ενδιαφέρεται για το μέλλον των αθλητών του, εντοπίζει τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης και επικεντρώνει το έργο του σε αυτά.

Μετά το τέλος των αγώνων ο πρόεδρος του Πήγασου Κος Γιάννης Τσανακτσίδης δήλωσε: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην διοίκηση και στους ανθρώπους του Ποσειδώνα Ιωαννίνων για την πολύ σημαντική αναβάθμιση του επιπέδου των αγώνων που διοργάνωσαν και τους ευχόμαστε να καταφέρουν να διατηρήσουν και τα επόμενα χρόνια το πάθος τους για προσφορά στους μικρούς αθλητές της κολύμβησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές της ομάδας μας και στον προπονητή μας που για ακόμη μια φορά μας έκαναν περήφανους με τις επιδόσεις τους, αλλά και με το ήθος που επέδειξαν στην αποστολή. Ο Αρχηγός αποστολής Κος Τάσος Αντωνιάδης διαχειρίστηκε υποδειγματικά την αποστολή και βοήθησε με την εμπειρία του. Οι γονείς που συνόδευσαν την αποστολή της ομάδας συμπαραστάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στου αθλητές μας και δεν σταμάτησαν να τους ενθαρρύνουν, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του κάθε αγωνίσματος. Τέλος ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογό μας αποτέλεσε η απόφαση των διοργανωτών να θέσουν τους αθλητές μας ως επικεφαλής της παρέλασης κατά την τελετή έναρξης των αγώνων».

Στον ελεύθερο χρόνο τους οι αθλητές του Πήγασου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν του Μουσείο Αλή Πασά στο Νησάκι της λίμνης Παμβώτιδας και να ενημερωθούν για την ιστορία της περιοχής.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες.

12 ετών: Μπόγκοτς Ελένη-Μιχαέλα, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλειος, Αποστολίδης Γεώργιος, Ζέζιος Γεώργιος, Τσανακτσίδης Άγγελος.

11 ετών: Παπαδοπούλου Σταυρούλα Μαρία, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος.

10 ετών: Αντωνιάδου Ελένη, Μπαϊαρακτάρη Στέλλα, Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη, Οικονομίδης Νικόλαος, Παναγιωτίδης Γεώργιος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69