tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Τμήμα Κολύμβησης του Νηρέα Βέροιας κάνει την διαφορά…

Nireas-kolymvisi1

Το Τμήμα Κολύμβησης του Νηρέα Βέροιας, στοχεύοντας στο καλύτερο και αρτιότερο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης, σε μια επιπλέον προσπάθεια βελτίωσης των παροχών προς τα παιδιά που εντάσσονται στα κολυμβητικά του προγράμματα, αποφάσισε τον διαχωρισμό των εισαγωγικών τμημάτων– από το επίπεδο των αρχαρίων έως και την αγωνιστική ομάδα– θέτοντας σε κάθε τμήμα συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς- προπονητικούς στόχους.

Η μεθοδολογία σε ότι αφορά τα σχέδια μαθήματος για τις μικρές ηλικίες και προπόνησης για τις μεγαλύτερες, διαφοροποιούνται ανάλογα με τη βιολογική ηλικία, τα ατομικά χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού.

Με την εγγραφή στα εισαγωγικά τμήματα εκπαίδευσης του συλλόγου και την ένταξη του παιδιού στο αντίστοιχο τμήμα, δίνεται άμεσα στους γονείς η δυνατότητα να γνωρίζουν τους συγκεκριμένους στόχους του κάθε τμήματος, τους οποίους καλούνται να ακολουθήσουν τα παιδιά και οι εκπαιδευτές τους, καθώς και τα στάδια εξέλιξης του παιδιού.

Στο Νηρέα, σκοπός σε όλα τα τμήματα είναι η ανάπτυξη και η καλλιέργεια της υπευθυνότητας της συμμετοχής, της συνειδητής και άρτιας προπόνησης καθώς και της υγιούς αγωνιστικής συμπεριφοράς, ώστε να διαμορφώνουμε καλούς και καλλιεργημένους αθλητές με ευγενή άμιλλα και αθλητικό πνεύμα.

Παράλληλα, στον σύλλογο διοργανώνονται εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου, προπονητικά camp, δραστηριότητες που δένουν συναισθηματικά την ομάδα και βοηθούν τα παιδιά να λειτουργούν αγωνιστικά και με ήθος στα αθλητικά γεγονότα εντός και εκτός πόλης.

Nα υπενθυμίσουμε πως το κολυμβητήριο στις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, είναι θερμαινόμενo!!!

TA TMHMATA
Στο Κολυμβητικό τμήμα του Νηρέα Βέροιας λειτουργούν τα εξής τμήματα:

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
1. Αστερίες
- Αρχάριοι
- Προχωρημένοι
2. ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΙ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
1. Προαγωνιστική ομάδα
2. Αγωνιστική ομάδα

ΕΝΗΛΙΚΑ ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
- Ελεύθερη κολύμβηση
- Εκμάθηση
- Αποθεραπεία

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η παράδοση του συλλόγου, η εμπειρία μας και η επιστημονική κατάρτιση των προπονητών, έχουν διαμορφώσει τη φιλοσοφία καθώς και τους σκοπούς και στόχους της προπονητικής-εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Για την επίτευξη των στόχων, επιλέχθηκαν εξαίρετοι επιστήμονες γυμναστές -με εξειδίκευση στην κολύμβηση και στην παιδαγωγική προσέγγιση των παιδιών- οι οποίοι υπεύθυνα και μεθοδικά οδηγούν τα παιδιά όλων των τμημάτων στην υλοποίηση των στόχων.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ- ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
Διπλωματούχος Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδίκευση στην κολύμβηση.
Διακεκριμένος αθλητής κολύμβησης.

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Διπλωματούχος Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδίκευση στην κολύμβηση.
Διακεκριμένη αθλήτρια κολύμβησης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΓΔΑΜΠΕΊΔΗΣ
Διπλωματούχος Γυμναστικής Ακαδημίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69