tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Νηρέας Βέροιας στους διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες της Καβάλας

Nireas

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της κολυμβητικής ομάδας του Νηρέα Βέροιας η οποία θα συμμετάσχει στους κολυμβητικούς αγώνες που θα γίνουν στην Καβάλα, στις 1 και 2 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο ΟΘΑΚ Καβάλας διοργανώνει για μια ακόμη χρόνια τους διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες με παιδιά 10 έως 12 χρονών, με την συμμετοχή να ξεπερνάει τους 500 αθλητές. Ο Νηρέας Βέροιας θα συμμετάσχει με κολυμβητική ομάδα 20 αθλητών και είναι η δεύτερη χρονιά που παίρνει μέρος.

«Στόχος μας είναι να συνεχιστούν οι επιτυχίες που είχαν οι αθλητές μας κατά την προηγούμενη συμμετοχή τους στους αγώνες αυτούς και είμαι αισιόδοξος ότι θα κατακτήσουν πολλά μετάλλια. Δείχνουν μεγάλη θέληση στις προπονήσεις και με το ταλέντο τους, θα δώσουν ηχηρό παρόν στους αγώνες αυτούς» μας είπε ο επικεφαλής του προπονητικού τμήματος του Νηρέα Βέροιας Χρήστος Θεοδωρίδης.

Η άριστη δουλειά που γίνεται από το προπονητικό επιτελείο του Νηρέα, καθώς και οι άρτιες εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, με την θερμαινόμενη πισίνα, δεν περνούν απαρατήρητα. Αυτό φαίνεται από τις ανανεώσεις δελτίων και τις μεταγραφές που γίνονται στον σύλλογο του Νηρέα

Κοντά σ΄ αυτούς, βρίσκεται και ο εξαίρετος γυμναστής Γκόραν Γκουτζιγιάν, μέλος και του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Βέροια, ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας που αγωνίζεται στην Superleague. Ο κ. Γκουτζιγιάν ανέλαβε τον τομέα της φυσικής κατάστασης των αθλητών του κολυμβητικού τμήματος του Νηρέα Βέροιας και ήδη ξεκίνησε την εξειδικευμένη προπόνησή του.

TA TMHMATA
Στο Κολυμβητικό τμήμα του Νηρέα Βέροιας λειτουργούν τα εξής τμήματα:

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
1. Αστερίες
- Αρχάριοι
- Προχωρημένοι
2. ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΙ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
1. Προαγωνιστική ομάδα
2. Αγωνιστική ομάδα

ΕΝΗΛΙΚΑ ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
- Ελεύθερη κολύμβηση
- Εκμάθηση
- Αποθεραπεία

Πληροφορίες-εγγραφές: 1ο χλμ Βέροιας-Άμμου, εγκαταστάσεις ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ τηλ. 23310 75490-75491

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69