tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άρχισε η νέα χρονιά για το κολυμβητήριο ΠΗΓΑΣΟΣ AQUA CENTER

Την Δευτέρα 28 Αυγούστου άρχισε και πάλι η λειτουργία του κολυμβητηρίου ΠΗΓΑΣΟΣ AQUA CENTER. Μετά από διακοπή 15 ημερών τα μέλη του πήγασου κατέκλυσαν και πάλι τους χώρους του κολυμβητηρίου γεμίζοντάς τους με το γέλιο τους και τη θετική τους διάθεση για μια ακόμη καλύτερη νέα χρονιά.

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και νέα τμήματα ξεκινούν όλο το Σεπτέμβριο. Οι προπονητές του Πήγασου με τις καινοτόμες μεθόδους εκμάθησης που εφαρμόζουν, ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη των προσδοκιών και αναπτύσσουν τις δεξιότητες των παιδιών μέσα από το παιχνίδι. Στα τμήματα ενηλίκων εφαρμόζονται ειδικά προγράμματα εκγύμνασης και εκμάθησης, ώστε η ενασχόληση με το νερό να είναι μια πολύ ευχάριστη και αποδοτική δραστηριότητα.

Το κολυμβητήριο ΠΗΓΑΣΟΣ AQUA CENTER είναι το πλέον καινοτόμο και σύγχρονο κολυμβητήριο του νομού, με σωστή λειτουργία οζονοποίησης στον καθαρισμό, με θερμοκρασία 30-32 βαθμούς κελσίου και με τμήματα 8 ατόμων.

Πληροφορίες εγγραφές: 2331125087, 6980099568 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69