tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγιασμός στην Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας

kolimbitiki akadimia na

Με πολλά παιχνίδια, επιδείξεις, χορούς, βραβεύσεις αλλά και νόστιμες λιχουδιές τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του συλλόγου Κ.Α.ΝΑΟΥΣΑ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης την Κυριακή 12/10, με το σύνθημα "ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ".

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι της νέας Δημοτικής αρχής: ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κος Δάγκας Στέλιος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Τεχνικών Υπηρεσιών κος Λογδανίδης Ευστάθιος και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Διοικητικών και Ανάπτυξης κα Πασχούλα Χρυσούλα, οι οποίοι παρακολούθησαν όλη την τελετή και δεσμεύτηκαν πως το κολυμβητήριο θα λειτουργήσει κανονικά και φέτος.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών του αγωνιστικού τμήματος της Κ.Α.ΝΑΟΥΣΑ που ξεχώρισαν το έτος 2013-2014 με τις επιδόσεις τους. Μπιτέρνας Παναγιώτης: 3ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών και 3ος στο χειμερινό πρωτάθλημα, Νούση Ναυσικά: 2 φορές 3η στο χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών και 9η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών, Γεωργογιάννης Νίκος: συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και 7ος στο χειμερινό πρωτάθλημα, Δρενοβιαδης Κωνσταντίνος: συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών. Ακολούθησε φωτογράφιση όλων των τμημάτων με τους προπονητές τους, επίδειξη των ικανοτήτων των μικρών μας αθλητών στο νερό, πολλά χορευτικά σε ρυθμούς zumba και φυσικά πολύ παιχνίδι μέσα στο νερό με φουσκωτά και πολλές βουτιές.

Η Κ.Α. ΝΑΟΥΣΑ, το Δ.Σ. και οι προπονητές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης και σας υπόσχονται ακόμα περισσότερες νίκες και διοργανώσεις για το μέλλον.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69