tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Πλημμύρισε» παιδιά στην κολυμβητική ημερίδα του Νηρέα Βέροιας

iev-Hmerida2

Κολυμβητική ημερίδα διοργάνωσε την Κυριακή το πρωί ο Νηρέας Βέροιας, στο κολυμβητήριο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση».

Ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν οι κολυμβητικές ακαδημίες του Νηρέα Βέροιας, της Ακαδημίας Νάουσας, των Μακεδόνων Αλεξάνδρειας και του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης και σκοπό είχε την επίδειξη των κολυμβητικών ικανοτήτων χωρίς ανταγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά και την διασκέδαση των παιδιών μέσα από παιχνίδια στην θερμαινόμενη πισίνα.

Οι νεαροί(ες) κολυμβητές αγωνίστηκαν σε ελεύθερο ύπτιο και πρόσθιο τα μεγαλύτερα σε ηλικία και πόδια με σανίδα στο ελεύθερο και ύπτιο τα μικρότερα.

Σε όλα τα παιδιά (130 περίπου) που συμμετείχαν στην κολυμβητική ημερίδα δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα από τον διοργανωτή, ενώ στα δελφίνια του Νηρέα Βέροιας εκτός από τα διπλώματα, απονεμήθηκαν και μετάλλια.

Από τον Νηρέα Βέροιας πήραν μέρος: Τζιτζή, Μπάμπαλου, Βράκα, Κακλαμάνη, Στεργίου, Ταπάτζης Χρ., Ταπάτζης Αλ., Κορφίδου, Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Τσαντήλας, Καραγιάννης, Καρατζόγλου, Πολιαννίδου και Καλφοπούλου.

Μετά το τέλος της ημερίδας οι αποστολές των ομάδων γευμάτισαν στο εστιατόριο του εκπαιδευτικού συγκροτήματος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69