tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πήγασος Ημαθίας: Μια κολυμβητική οικογένεια που μεγαλώνει συνεχώς

Ήταν Σεπτέμβριος του 2014, όταν μια παρέα ανθρώπων από την Ημαθία και την Πέλλα πήραν την απόφαση να γυρίσουν σελίδα στην κολύμβηση για την περιοχή. Έχοντας ως πυρήνα της προσπάθειας αυτής, ανθρώπους του χώρου με αρχές και αξίες, με σωστή οργάνωση και κανόνες, χτίστηκε αυτό που είναι σήμερα ο Πήγασος.

Αν και αρκετά από τα ιδρυτικά μέλη δεν είναι πλέον ενεργά, η “φλόγα” της αρχικής προσπάθειας δυναμώνει με την βοήθεια των νέων μελών που μεγαλώνουν την οικογένεια του Πήγασου και ενισχύουν όλες τις δραστηριότητες του.

Τέσσερα και πλέον χρόνια μετά, ο Πήγασος παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας:

Για 5η συνεχόμενη χρονιά λειτουργούν τμήματα αγωνιστικής, προαγωνιστικής και επίλεκτα τμήματα ακαδημιών, τα οποία μεταφέρονται με λεωφορείο του συλλόγου. Στα χέρια των έμπειρων προπονητών μας, τα παιδιά του Πήγασου γνωρίζουν τις αξίες της κολύμβησης, εκτιμούν τις δυνατότητές τους και μαθαίνουν να ξεπερνούν τα όριά τους.

Το Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας είναι το μόνο κολυμβητήριο της περιοχής που προσφέρει τη δυνατότητα προπόνησης σε πισίνα 50 μέτρων, διεθνών προδιαγραφών, όλο το χρόνο. Χάρη στην υπεύθυνη διαχείριση του Δήμου Νάουσας, το κολυμβητήριο λειτουργεί με συνθήκες που ελάχιστα κολυμβητήρια στην Ελλάδα παρέχουν.

Στο ΠΗΓΑΣΟΣ Aqua Center στη Βέροια:

Εκμάθηση κολύμβησης, βρεφική κολύμβηση, προγράμματα υδρογυμναστικής και ευεξίας, αποθεραπεία αθλητών. Το κολυμβητήριο ΠΗΓΑΣΟΣ Aqua Center παρέχει τις κατάλληλες προδιαγραφές για τις παραπάνω υπηρεσίες. Συνεχείς έλεγχοι, ιδανική θερμοκρασία, ολιγομελή τμήματα, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για τους μικρούς και μεγάλους κολυμβητές μας.

"Στόχος μας να λειτουργούμε ως οικογένεια σεβόμενοι τα μέλη μας και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Σε χώρους ασφαλείς, καθαρούς και φιλικούς μπορείτε να εμπιστευτείτε τα παιδία σας.

Η οικογένεια του Πήγασου Ημαθίας μεγαλώνει...... και περιμένει και όλους εσάς για να ανακαλύψετε όλα όσα προσφέρει η κολύμβηση" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69