tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

3ος Πολυνίκης σύλλογος ο Πήγασος Ημαθίας, στους Πτολεμαϊκούς Αγώνες κολύμβησης

pegasus ptolemaids

Πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Δεκεμβρίου 2014, στο δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας οι 6οι ομώνυμοι αγώνες, που έχουν καταφέρει να γίνουν θεσμός ως τελευταίο δείγμα της ποιότητας και της προόδου των αθλητών κολύμβησης της Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος. Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετείχαν 36 σύλλογοι με 850 αθλητές.

Ο Πήγασος Ημαθίας συμμετείχε με 23 αθλητές στην πρωαγωνιστική και 8 αθλητές στην αγωνιστική και κατάφερε να κατακτήσει την θέση του 3ου Πολυνίκη συλλόγου της διοργάνωσης. Πολύ μπροστά από ιστορικούς συλλόγους της χώρας. Αν και η συγκεκριμένη διάκριση δεν αποτελούσε στόχο της ομάδος, γιορτάστηκε ιδιαίτερα από τους μικρούς αθλητές της προαγωνιστικής. Μιας και ο σύλλογος μετρούσε μόνο 100 μέρες ύπαρξης και η διάκριση αυτή λειτούργησε ως μια πρώτη διαβεβαίωση, πως η δουλειά που γίνεται από τους προπονητές Στέλιο Αμπατζίδη και Θανάση Φιλιμέγκα, σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου και τους γονείς των αθλητών, φέρνει ουσιαστικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα οι αθλητές του Πήγασου Ημαθίας κατάφεραν να κατακτήσουν 11 χρυσά, 8 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια, καθώς και να πλασαριστούν σε 58 οκτάδες!!!

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες: Αντωνιάδου Φανή-Στυλιανή, Παπαδοπούλου Ζαχαρένια, Αποστολίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Νικόλαος, Χατζησάββας Βασίλης, Ιντζεβίδου Ελένη, Τριγώνη Δέσποινα, Μπόγκοτς Χρήστος, Ίτσκου Ελένη, Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Πασίδης Απόστολος, Πράγιας Αναστάσιος-Θεόδωρος, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλης, Αποστολίδης Γιώργος, Ζέζιος Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελος, Παπαδοπούλου Σταυρούλα-Μαρία, Δοβλέτογλου Γεώργιος-Ιωάννης, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος, Τσεναλίδης Γιώργος, Αντωνιάδου Ελένη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Οικονομίδης Γιώργος και Παναγιωτίδης Γιώργος.

pegasus ptolemaid2

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69