tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισχυρή παρουσία και σημαντικές επιδόσεις από την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Πήγασου

pigasos agones

Πραγματοποιήθηκε η Χειμερινή ημερίδα προαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης, της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδος στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2015, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.
Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 600 αθλητές από την κεντροδυτική Μακεδονία. Ο Πήγασος Ημαθίας συμμετείχε με 22 αθλητές και αθλήτριες, με 55 συμμετοχές σε ατομικά αγωνίσματα, καταρρίπτοντας 50 ατομικά ρεκόρ!!!

Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Αμπατζίδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους αθλητές του σε διαφορετικά στυλ, ώστε να αναπτύξει νέους ορίζοντες στην αθλητική τους σταδιοδρομία. Οι συγκεκριμένοι αθλητές βρίσκονται σε αναπτυξιακό στάδιο και είναι σημαντικό να δοκιμάζουν τις δυνατότητές στους σε διαφορετικά στυλ κολύμβησης. Το εγχείρημα αυτό στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, λαμβάνοντας υπόψιν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των 50 ατομικών ρεκόρ σε 55 ατομικά αγωνίσματα.

Ο προπονητής ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των αθλητών,λειτουργώντας σε ένα απολύτως ελεύθερο περιβάλλον, απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης του συλλόγου και των γονέων των αθλητών.

Στου αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

12 ετών: Ίτσκου Ελένη, ΜπρούσαΒιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Πασίδης Απόστολος, Πράγιας Αναστάσιος-Θεόδωρος.

11 ετών: Τριγώνη Χριστίνα, ΜπόγκοτςΕλλένη-Μιχαέλα, Αντωνιάδης Βασίλης, Αποστολίδης Γιώργος, Ζέζιος Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελο.

10 ετών: Παπαδοπούλου Σταυρούλα-Μαρία, Δοβλέτογλου Γεώργιος-Ιωάννης, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος.

9 ετών: Αντωνιάδου Ελένη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Οικονομίδης Γιώργος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69