tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με την παρουσίαση βιβλίου Τσίτσκαρη & Τούφα η τελετή έναρξης λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Νάουσας

Με την παρουσίαση του βιβλίου «Basketball στις Αναπτυξιακές Ηλικίες» των καταξιωμένων Ναουσαίων ομοσπονδιακών προπονητών μπάσκετ Γεώργιου Τσίτσκαρη και Νικολάου Τούφα, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, η επίσημη τελετή έναρξης λειτουργίας του πρόσφατα ανακαινισμένου Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Νάουσας.

Εκτός από τους δύο ομοσπονδιακούς προπονητές - συγγραφείς για το βιβλίο θα μιλήσουν επίσης ο καταξιωμένος προπονητής με σπουδαία επαγγελματική καριέρα στο ελληνικό κα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γιάννης Σφαιρόπουλος και o συμπολίτης – άνθρωπος του αθλητισμού Χρήστος Παππάς, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο καθηγητής φυσικής αγωγής και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νάουσας Κώστας Χατζηστυλλής.

Με το βιβλίο αυτό, οι δύο καταξιωμένοι προπονητές - συγγραφείς επιθυμούν να δώσουν πληροφορίες στους προπονητές αθλητών των αναπτυξιακών ηλικιών, όπως και στους νεαρούς αθλητές για τις τεχνικές και τον προγραμματισμό της προπόνησης. τον τρόπο κατανομής της άθλησης στο μπάσκετ, τις ασκήσεις ανάλογα με την κάθε ηλικία των νεαρών καλαθοσφαιριστών κ.ά., καθώς και να συμβάλλουν στον εμπλουτισμό της ελλιπούς βιβλιογραφίας, για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69