Διακρίσεις για τον Αθλητικό Σύλλογο "Βέρης" στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ14 στη Σκύδρα
- Γράφτηκε από τον/την Μαρία Τριγώνη
Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ14 του ομίλου Σκύδρας, που διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας στις 5 Ιουνίου 2026, συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου "Βέρης", καταγράφοντας αξιόλογες επιδόσεις και βαθμολογικές κατατάξεις.
Στην κατηγορία των αγοριών Κ14, ο Ανανιάδης Άγγελος κατέλαβε την 4η θέση με 200 βαθμούς, ενώ ο Αποστολίδης Κωνσταντίνος κατετάγη 13ος με 165 βαθμούς και ο Καϊσίδης Αντώνης 27ος με 100 βαθμούς.
Στα κορίτσια Κ14, η Θεοδωρακοπούλου Ελισάβετ σημείωσε τη σημαντικότερη διάκριση, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση με 255 βαθμούς. Ακολούθησαν η Κουκλιανιώτου Ευτυχία στην 9η θέση με 220 βαθμούς, η Μωυσίδου Παρθένα στην 24η με 185 βαθμούς, η Πρένγκα Σοφία στην 30ή με 175 βαθμούς, η Ντόκα Νεφέλη στην 42η με 165 βαθμούς και η Μαυροπούλου Γιαννούλα στην 57η θέση με 150 βαθμούς.
Η παρουσία των νεαρών αθλητών του συλλόγου χαρακτηρίστηκε από σταθερότητα και αγωνιστική προσπάθεια σε μια διοργάνωση με αυξημένο ανταγωνισμό, όπου συμμετείχαν αθλητές από όλη την Κεντρική Μακεδονία.
Ξεχωριστή ήταν η επίδοση της Ελισάβετ Θεοδωρακοπούλου, η οποία ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, καταγράφοντας μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις της κατηγορίας.














