tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δεν έκανε την εμφάνιση που θα ήθελε στην Φλωρεντία η Υφαντίδου

Η Σοφία Υφαντίδου επέλεξε και φέτος να κάνει το ντεμπούτο τη στη θερινή σεζόν στο μίτινγκ της Φλωρεντίας. Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα δεν πήγαν όσο καλά θα ήθελε.

Η πρωταθλήτρια των συνθέτων στο πρώτο 7αθλο της χρονιάς δεν κατάφερε να κάνει την εμφάνιση που επιθυμούσε. Η έμπειρη αθλήτρια, όπως και στο σύνολο τους οι αθλητές και οι αθλήτριες που μετείχαν στη διοργάνωση, ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον δυνατό αέρα, ο οποίος γύριζε συνεχώς. Η Υφαντίδου επέλεξε να μην αγωνιστεί στα 800 μ. κι αυτό γιατί μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε συγκεντρώσει επιθυμητούς επέλεξε να μην επιβαρυνθεί με την κούρσα των 800 μέτρων. Άλλωστε το πρόγραμμα της αθλήτριας είναι γεμάτο και περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες για τη συνέχεια, στους οποίους θα προσπαθήσει να κυνηγήσει το στόχο της, που είναι το όριο για το Λονδίνο.

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας η Υφαντίδου έστειλε το ακόντιο στα 55,81 μ., που ήταν η καλύτερη επίδοση στο σύνολο των αθλητριών, ενώ "προσγειώθηκε" στα 5,78 μ. στο μήκος. "Ο αγώνας δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Η πρώτη ημέρα ήταν πολύ δύσκολη, λόγω του αέρα που άλλαζε συνεχώς πορεία. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων", είπε ο προπονητής, Μηνάς Κυριάκος.

Στην 24η θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα της η Βάσω Μαρκοπούλου με 4.444 β. με 5,74 μ. στο μήκος, 39,63 μ. στον ακοντισμό και 2.24.66 στα 800 μέτρα. Η Όλγα Καστανά μετά το 5,04 μ. στο μήκος και το 44,91 μ. στον ακοντισμό επέλεξε να μην πάρει μέρος στα 800 μέτρα.

Δύο αγωνίσματα πριν το φινάλε επέλεξε να ολοκληρώσει την παρουσία του στο μίτινγκ της Φλωρεντίας ο Παναγιώτης Μάντης. Ο αθλητής ξεκίνησε την δεύτερη ημέρα με 15.29 στα 110 μ. εμπ., συνέχισε με 39,97 μ. στη δισκοβολία και 3,85 μ., ενώ δεν αγωνίστηκε στον ακοντισμό και τα 1.500 μέτρα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69