tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κενυάτης μαραθωνοδρόμος στον Φιλίππειο Δρόμο (βίντεο)

Ένας μεγάλος Κενυάτης μαραθωνοδρόμος, ο Αμος Κοετς (Amos Coech), θα τρέξει στον φετινό Φιλίππειο Δρόμο. Με ρεκόρ 2.11.45 σε μαραθώνιο, εύκολα καταλαβαίνουν όσοι γνωρίζουν, για το μέγεθος του αθλητή. Εκτός από τον Κενυάτη αθλητή, οι διοργανωτές κάνουν προσπάθεια να εξασφαλίσουν την συμμετοχή και μεγάλων Ελλήνων δρομέων.

amos

Εκτός από την συμμετοχή του Κενυάτη, οι διοργανωτές στην συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο Δημαρχείο της Βέροιας στάθηκαν ιδιαίτερα και στην αλλαγή που έγινε στον αγώνα του Σαββάτου, των 4,5χλμ. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι δρομείς θα είναι στο μεγαλύτερο μέρος μέσα στις ιστορικές και παραδοσιακές συνοικίες της πόλης, Κυριώτισσα – Εβραϊκή συνοικία – Μπαρμπούτα και πεζόδρομος Ιπποκράτους σε 2 γύρους των 2250μ.

Στην συνέντευξη τύπου, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος ο οποίος τόνισε ότι η διοργάνωση έγινε θεσμός. Ο υποδιοιητής της τροχαίας Χαράλαμπος Καϊλόγλου αναφέρθηκε στο ποιοι δρόμοι θα κλείσουν το Σαββατοκύριακο για την διεξαγωγή του αγώνα (το Σάββατο θα κλείσουν Μητροπόλεως, Μ. Αλεξάνδρου, Θερμοπυλών και τμήμα της Κεντρικής ενώ ανοιχτές θα μείνουν Βενιζέλου, Ελιάς. Την Κυριακή θα κλείνει σταδιακά η διαδρομή του αγώνα από την Βεργίνα έως την Βέροια).

Το πρόγραμμα του αγώνα παρουσίασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας Βασίλης Τσιάρας ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αγώνα παρουσιάστηκαν από τον Γιάννη Καραγιάννη.

Φέτος, στον αγώνα θα συμμετάσχουν και τα παιδιά του συλλόγου ΜαΜΑ.

Δείτε παρακάτω το επίσημο βίντεο της διοργάνωσης και την συνέντευξη τύπου

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69