tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η πρόξενος της Κένυας θα επισκεφθεί την Βέροια

Στα πλαίσια του λαικού αγώνα 8ος Φιλιππειος δρόμος που θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 και με αφορμή την συμμετοχή του Κενυάτη δρομέα στον αγώνα των 14,5χλμ , ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας θα φιλοξενήσει στην πόλη, την Πρόξενο της Κένυας στην Ελλάδα .

Η Πρόξενος της Κένυας κα Βικυ Πανταζοπούλου, έχει Ελληνική καταγωγή και αποδέχτηκε την πρόσκληση με μεγάλη χαρα. Με αφορμή την επισκεψή της στην Βέροια θα συναντήσει διάφορους τοπικούς φορείς ελπίζοντας να βγεί κάτι καλο και για τις 2 πλευρές.

Το βράδυ το Σαββάτου 7/12 και μετα το τέλος του αγώνα των 4,5Km City trail, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικου συμβουλίου του Δημαρχείου Βέροιας από τον Κενυάτη δρομέα AMOS COECH LIMAKORI με θέμα τον τρόπο προπόνησης των Κενυατών δρομέων, στην επιλογή του terrain, στις διατροφικές και καθημερινές αθλητικές συνήθειές τους και θα δεχτεί ερωτήσεις από το κοινό .

Επίσης ο Κώστας Σταμούλης, που παρέμεινε ένα μήνα στο Iten της Κένυας την πόλη των πρωταθλητών των μεγάλων αποστάσεων, θα παρουσιάσει ένα βίντεο από την περιοχή και τους δρομείς και θα αναφερθεί στη δική του εμπειρία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69