tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στηρίζουμε το Άλμα Ζωής με συμβολικό αγώνα δρόμου την Κυριακή στον Αλιάκμονα

Προκήρυξη αγώνα δρόμου με ελεύθερη συμμετοχή Greece Race for the Cure® 2021 «Στηρίζουμε το «Άλμα Ζωής»

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. και του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας με την υποστήριξη του Δήμου, του Συλλόγου Δρομέων, και του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, την Κυριακή 03-10-2021 από τις 11:00 πμ διοργανώνει διαδρομή αγάπης που θα πραγματοποιηθεί με περπάτημα 3000 μ. και τρέξιμο 5000 μ. περιμετρικά της «τεχνητής λίμνης» του Αλιάκμονα (Αφετηρία και τερματισμός στην είσοδο του φράγματος).

Θα είναι ένας αγώνας με ουσιαστική και συμβολική σημασία ενάντια στον καρκίνο του μαστού, χωρίς εκκίνηση και τερματισμό, χωρίς χρονομέτρηση, χωρίς μαζικό χαρακτήρα στην εκκίνηση. Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.

Οι εγγραφές, γίνονται, στη διεύθυνση: https://www.raceforthecure.eu/el/Teams/Team/Id/1696 επιλέγοντας «Γίνε μέλος» με κωδικό ομάδας το 4724DA99 και αντίτιμο 6€ ανά συμμετέχοντα.

Με κάθε εγγραφή, προαιρετικά παραλαμβάνουμε το επίσημο συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης με χρέωση μεταφορικών 5€ από εταιρεία courier. Για μαζική παραλαβή χρειάζεται επικοινωνία με το «Άλμα Ζωής» μέσω email στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εντός 5 εργάσιμων ημερών, οπότε για να έχουμε το μπλουζάκι στον αγώνα, κάνουμε την εγγραφή ή την μαζική παραγγελία μέχρι τις 27/9/2021.

Βραβείο θα είναι η συμμετοχή του καθένα μας! Το Μετάλλιο Νίκης είναι αφιερωμένο στις γυναίκες survivors της Βέροιας γιατί είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής!

Από τις 11:00 έως τις 13:00 θα βρίσκεται στο χώρο υπεύθυνος ιατρός και ασθενοφόρο. Στο μέσον της διαδρομής θα υπάρχει νερό. Δεν θα γίνεται παράδοση και παραλαβή προσωπικών αντικειμένων,

Περισσότερες πληροφορίες στο site του Συλλόγου «Αλμα ζωής»: Greece Race for the Cure® – Αγώνας δρόμου και συμβολικός περίπατος ενάντια στον καρκίνο του μαστού – Αθήνα – Πανελλήνιος Σύλλογος Άλμα Ζωής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69