tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία οι "Αγώνες Φιλίας"

120 αθλητές, μαθητές και 30 εθελοντές με το σύνθημα "ΑΘΛΟΥΜΑΙ, ΣΥΜΜΕΤΈΧΩ, ΣΤΗΡΙΖΩ" συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή δράση σε συνεργασία του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας "ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ" και του ΚΑΠΑ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ που είχε ως στόχο την ένταξη, την συνύπαρξη και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Οι μαθητές τυπικής ανάπτυξης, οι εκπαιδευτικοί και οι εθελοντές ήρθαν σε επαφή με τα άτομα με αναπηρίες και έζησαν έναν τελείως διαφορετικό αγώνα που σκοπό είχε τη συμμετοχή και όχι την νίκη!

Έμαθαν να λένε ναι στην άθληση, ναι στην συμμετοχή, ναι στην αποδοχή του διαφορετικού.Σήμερα όλοι οι αθλητές που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ αγωνίστηκαν στα 100μ, 200μ,400,800μ, στη σφαίρα,στο μπαλάκι και στο μήκος καθώς επίσης παρακολούθησαν τις επιδείξεις ακοντισμού, laser run και τοξοβολίας και όσα από αυτά ήθελαν δοκίμασαν τα παραπάνω ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα.

Σε αυτή τη δράση συμμετείχαν τμήματα από το 1ο Γυμνάσιο, 1ο Λύκειο και 2ο Λύκειο Αλεξάνδρειας, η Μέριμνα Βέροιας, το ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας, το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Νάουσας, η Γ.Ε. Νάουσας το Α.Σ ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ και ο Α.Σ Ήφαιστος Τυφλών από τη Θεσσαλονίκη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69