tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ασταμάτητος ο Α.Σ. Νάουσα - Βέρμιο Trail

Με περίσσια όρεξη, με αστείρευτο πάθος και με αρκετές δυνάμεις ο Α.Σ. Νάουσα - Βέρμιο Trail την  Κυριακή 5 Δεκεμβρίου  έδωσε ακόμα  μια παράσταση σε ορεινούς αγώνες.

Αυτή την φορά έτρεξε στο Μεγάλο Λιβάδι Γουμένισσας στο όρος Πάϊκο , παίρνοντας μέρος στο 3ο Αλιγκάρι Run και στην διαδρομή των 13 χλμ. Μια όμορφη  διαδρομή κινούμενη εξ ολοκλήρου σε δασικούς δρόμους με ήπιες κλίσεις, έδωσε την ευκαιρία στους 147 συμμετέχοντες να κάνουν μια γρήγορη και δυνατή κούρσα με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία του χωριού εκεί όπου τους περίμενε ζεστή καστανόσουπα προσφορά της διοργάνωσης .

Στον αγώνα για λογαριασμό του Α.Σ. Νάουσα - Βέρμιο Trail έτρεξαν οι αθλητές Τζιώνας Δημήτριος ο οποίος κάλυψε την απόσταση των 13 χιλιομέτρων σε 57':45" και κατέλαβε την 4η θέση ανάμεσα σε 147 αθλητές και την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και την συνέχεια  έδωσε η γυναικεία παρουσία του συλλόγου η Αγιαννίτη Ναυσικά η οποία τερμάτισε στην 103η θέση γενικής και 15η στις γυναίκες με χρόνο 01:28':29" καταφέρνοντας να διακριθεί κι αυτή με την σειρά της ανεβαίνοντας στην 2η θέση του βάθρου στην ηλικιακή κατηγορία .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69