tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η ΓΕ Νάουσας έκοψε την βασιλόπιτα

Σε μια λιτή εκδήλωση στο χώρο του σταδίου έγινε σήμερα Πέμπτη 27/1 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας. Λόγω των συνθηκών της πανδημίας παρόντες ήταν μόνο οι προπονητές , οι αθλητές και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. Στην διάρκεια της εκδήλωσης οι παρόντες ενημερώθηκαν:

• Για την κατάκτηση της 34ης θέσης της Γ.Ε.Ν στην Πανελλήνια λίστα της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ για το 2021 ανάμεσα σε 300 σωματεία που έχει η ομοσπονδία του στίβου.

• Για τους 20 αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο ή μία θέση στην πρώτη 12 των πανελληνίων αγώνων στίβου του 2021 και

• Για τους αγώνες που ξεκινούν για το 2022 αρχής γενομένης το Σαββατοκύριακο με την Ημερίδα κλειστού στίβου στη Θεσσαλονίκη και τον περιφερειακό ανώμαλο δρόμο στο Λιτόχωρο.

gen pita2

Το φλουρί κατά την κοπή της κεντρικής πίτας έτυχε ο σύλλογος της Γ.Ε.Ν και στους αθλητές τυχεροί ήταν από το φυτώριο: Πίπιλα Εύα, Πλήκας Δημήτριος, Δάμτσιου Ευαγγελία, Σιταρίδου Ελένη, Σερδαρίδης Παναγιώτης, Ντρέσσα Άντι, Βεράνη Αναστασία, και από την αγωνιστική ομάδα: Κασαπίδης Θανάσης, Μάντσιος Ιάκωβος , Μποζίνη Άννα, οι αθλητές παρέλαβαν τα δώρα τους που ήταν από τα καταστήματα : Χριστοδούλου Αναστάσιος «ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ & ΡΟΛΟΓΙΑ», Κοσμάς Μάντσιος «SKI MARKET», Λεφούσης «LEFOUSIS SNOWSPORTS» και Θοδώρα -Μαρία Μπούμπουκα «THEMA» , ο σύλλογος τους ευχαριστεί για την χορηγία των δώρων δείχνοντας έτσι ότι στηρίζουν την δουλειά που γίνετε στο σύλλογο της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας.

gen pita3

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69