tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα Βέρμιο Trail: Διάκριση για τον Αργύρη Βαρθολομαίο στον Λαϊλιά Σερρών

Στον Λαϊλιά Σερρών βρέθηκε την Κυριακή 15 Μαϊου ο αθλητής του Α.Σ. Νάουσα Βέρμιο Trail Βαρθολομαίος Αργύρης συμμετέχοντας στον 6ο ορεινό Μαραθώνιο Lailias Mountain Running . Σ' έναν δύσκολο κι απαιτητικό αγώνα 44,5 χιλιομέτρων και +2550μ υψομετρικής διαφοράς ο αθλητής κατάφερε να καλύψει την απόσταση στον εκπληκτικό χρόνο των 06:08':58" ωρών τερματίζοντας στην 8η θέση της γενικής κατάταξης ανάμεσα σε 37 αθλητές που έλαβαν μέρος. 

Αγώνες Μαΐου

Με το δεξί μπήκε στον Μάϊο μήνα ο Α.Σ. Νάουσα Βέρμιο Trail παίρνοντας νίκες , τερματισμούς και πάνω απ' όλα εμπειρίες γύρω από αυτό που αγαπούν οι αθλητές του, το Τρέξιμο! Άσφαλτο ή βουνό δηλώνουν παρών με εξαιρετικές εμφανίσεις.

22ος ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ ( 107.5 χλμ )

Την αρχή έκαναν στις 6-7 Μαϊου 3 δρομείς τρέχοντας στον 22ο Ευχίδειο άθλο απόστασης 107.5 χλμ και + 1800 υψομετρική διαφορά. Ο αγώνας είχε εκκίνηση απ' το κέντρο της γης και συγκεκριμένα απ' την είσοδο των Δελφών τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 6 Μαϊου και καθόλη την διάρκεια της νύχτας τρέχανε επί της εθνικής οδού και περνόντας μέσα από ιστορικά χωριά ( Δίστομο, Κυριάκι, Θίσβη ) και όμορφα ελατοδάση καταφέρανε να φτάσουν στις ιστορικές Πλαταιές σαν άλλοι ημεροδρόμοι και να ανάψουν την δάδα του Ευχίδα.

Για την ιστορία τον 22ο Ευχιδειο άθλο τον κέρδισε ο δικός μας δρομέας Τζιώνας Δημήτριος καλύπτοντας την απόσταση των 107.5χλμ σε 09:52':30" καταφέρνοντας έτσι να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού. Τον συναθλητή τους ακολούθησαν στον τερματισμό , πρώτη τους φορά σε τέτοια απόσταση και πιασμένοι χέρι - χέρι οι καλοί φίλοι Τόκας Σωτήριος και Κεχαγιάς Γεώργιος με την πολύ καλή επίδοση των 13:46':11"ωρών βρισκόμενοι στην 31η και 32η θέση αντίστοιχα. Τον αγώνα ξεκίνησαν 75 δρομείς απο Ελλάδα κι εξωτερικό με τους 72 να φτάνουν επιτυχώς από τους Δελφούς στις Πλαταιές.

4ος Δρόμος 9 Μουσών - "Καλλιόπη" ( 55χλμ )

Στην ίδια διοργάνωση αλλά σε διαφορετικό αγώνα και απόσταση συμμετείχε και η μοναδική γυναίκα του συλλόγου. Ο λόγος για την Αγιαννίτη Ναυσικά η οποία πήρε μέρος την ύστατη στιγμή και για πρώτη της φορά σε αγώνα υπεραποστάσεων. Να σημειωθεί ότι η Ναυσικά έμεινε ξάγρυπνη όλο το βράδυ δίνοντας βοήθεια ως support στον συναθλητή της Τζιώνα Δ. κι έπειτα πήρε εκκίνηση στον 4ο δρόμο 9 Μουσών ( ο αγώνας φέτος ήταν αφιερωμένος στην Καλλιόπη - Μούσα της επικής και ηρωικής ποιήσεως) απόστασης 55χλμ . Ο αγώνας είχε εκκίνηση απ' το αλπικό ελατόδασος της Αρβανίτσας και καλύπτοντας την ίδια διαδρομή με τον Ευχίδειο άθλο κατέληγε στις Πλαταιές. Η Αγιαννίτη Ναυσικά ολοκλήρωσε τον δικό της άθλο φτάνοντας ως 4η γυναίκα στον τερματισμό με χρόνο 06:36':17" και 41η γενικής σε σύνολο 62 αθλητών απ' την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με αυτό τον αγώνα η Ναυσικά μπήκε στο πάνθεον των υπεραποστάσεων!

Run Greece Καστοριά ( 5χλμ )

Την Κυριακή 15 Μαϊου σειρά για τον σύλλογο είχε η αγαπητή οικογένεια Φραγγοπούλου η οποία πήρε μέρος στην γειτονική Καστοριά και στον αγώνα Run Greece απόστασης 5 χλμ . Μητέρα , κόρη κι εγγονή έκαναν καταπληκτική εμφάνιση όλες στο ίδιο αγώνισμα και κατάφεραν να φτάσουν στον τερματισμό. Σε σύνολο 359 αθλητών πρώτη για τον σύλλογο τερμάτισε η Καραμπινέση Νικολέτα με χρόνο 24':52" καταλαμβάνοντας την 28η θέση στη γενική κατάταξη και την 3η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία. Συνέχεια στους τερματισμούς έδωσε η Φραγγοπούλου Σμάρω με χρόνο 27':18" καταλαμβάνοντας την 46η θέση γενικής και 1η θέση στην ηλικιακή κατηγορία. Τον χορό στους τερματισμούς έκλεισε η Φραγγοπούλου Νικολέτα καταλαμβάνοντας την 126η θέση στο σύνολο των αθλητών με χρόνο 33':30" ο οποίος της χάρισε και την 2η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69