tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο "Τέτραθλον" Νάουσας στο 24ο Θερινό Εθνικό Σεμινάριο

tetrathlon seminario

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου πραγματοποίησε από 24 μέχρι 30 Αυγούστου στο Βατοπέδι Χαλκιδικής το 24ο Θερινό Εθνικό Σεμινάριο Προπονητικής στο οποίο συμμετείχαν Σωματεία από την Ελληνική Επικράτεια. Οι προπονήσεις έλαβαν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Bianco Olympico ενώ το ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλάμβανε πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα, υπό την τεχνική επίβλεψη του Προέδρου της Ε.ΟΜ.Τ. Μaster Γιαλαμά Παναγιώτη 8 DAN. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν τον αθλητισμό με καλοκαιρινή απόδραση και αναψυχή.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά σε Θερινό Εθνικό Σεμινάριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN ενώ από πλευράς αθλητών συμμετείχαν οι Στογιάννης Δημήτριος 1 DAN, Πλουμπίδης Βασίλειος 1 DAN καθώς και η Μπίντα Δέσποινα, η οποία στο τέλος του σεμιναρίου και μετά από επιτυχείς εξετάσεις έγινε η πρώτη γυναίκα - κάτοχος Μαύρης Ζώνης 1 DAN στην Ιστορία του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του και εύχεται καλή επιτυχία στον Πλουμπίδη Βασίλειο, ο οποίος ταξιδεύει αυτήν την εβδομάδα στην πόλη Beloyarsk της Ρωσίας, στη μακρυνή Σιβηρία προκειμένου να συμμετάσχει μαζί με άλλους δύο Έλληνες αθλητές σε Διεθνές Τουρνουά που διοργανώνει η Ρωσική Ομοσπονδία Taekwon-do.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69