tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο "Τέτραθλον" Νάουσας στο παγκόσμιο κύπελλο της Ουγγαρίας

Ένας μήνας υπολείπεται ακόμη για την έναρξη του 6ου Παγκοσμίου Κυπέλλου TAEKWON-DO I.T.F. το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 16 Οκτωβρίου στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Η διοργάνωση αναμένεται να γράψει Ιστορία τόσο από άποψη επιπέδου όσο και από άποψη συμμετοχών αφού μέχρι σήμερα, έχουν δηλώσει 1.776 αθλητές από 53 χώρες του πλανήτη ενώ η προθεσμία υποβολής συμμετοχών εκπνέει στις αρχές του άλλου μήνα.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας θα συμμετάσχει για τρίτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο (οι προηγούμενες το 2008 στη Riva Del Garda της Ιταλίας και το 2012 στο Brighton της Αγγλίας) με δύναμη τριών αθλητών, τον Εκπαιδευτή του Συλλόγου Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN, τον Πλουμπίδη Βασίλειο 1 DAN και την Μπάμπου Ελένη κάτοχο κόκκινης ζώνης 2 KUP. Η προετοιμασία ξεκίνησε στα μέσα Αυγούστου και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και σε καθημερινή βάση προκειμένου όλοι να παρουσιαστούν έτοιμοι στο μεγάλο ραντεβού της Βουδαπέστης. Η αποστολή του Συλλόγου προβάλλεται επίσημα στις Ιστοσελίδες της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας TAEKWON-DO I.T.F. www.itfeurope.org, του Παγκοσμίου Κυπέλλου www.itfworldcup2016.com και της αρμόδιας Οργανωτικής Επιτροπής για την καταχώρηση των συμμετασχόντων wcup2016.pztkd.lublin.pl

Ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην αθλήτρια Αθανασιάδου Πηνελόπη για τη εισαγωγή της στη Σχολή Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και στον Πετρά Δημήτριο για την εισαγωγή του στο Τμήμα Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τους εύχεται πλέον καλή Ακαδημαϊκή πορεία και σταδιοδρομία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69