tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παγκόσμιες επιτυχίες για τον "Τέτραθλον" Νάουσας

Με την συμμετοχή 1.852 αθλητών από 58 χώρες του πλανήτη, πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 16 Οκτωβρίου στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας το 6ο Παγκόσμιο Κύπελλο TAEKWON-DO I.T.F., μια άψογη διοργάνωση που θα μείνει στην Ιστορία ως η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών τόσο από άποψη επιπέδου όσο και από άποψη συμμετοχών. Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στo τεραστίων διαστάσεων κλειστό στάδιο Budapest Arena, στο κέντρο της πανέμορφης Ουγγρικής Πρωτεύουσας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με δύναμη τριών αθλητών, τον Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN ο οποίος ήταν παράλληλα και προπονητής, τον Πλουμπίδη Βασίλειο 1 DAN και την Μπάμπου Ελένη κάτοχο κόκκινης ζώνης 2 KUP. Η Μπάμπου Ελένη, στην κατηγορία των νεανίδων και στο αγώνισμα της Μάχης έως 60 κιλά κατέκτησε πανάξια το χάλκινο μετάλλιο ενώ κατέκτησε και την 4η θέση στο αγώνισμα των εναερίων σπασιμάτων χάνοντας το μετάλλιο στα μπαράζ.

Ο Δημητριάδης Παναγιώτης μετά από δύο νικηφόρους αγώνες με Αργεντινό και Ούγγρο, έχασε την είσοδο στα μετάλλια από τον Γάλλο Lillian Dulay, Παγκόσμιο Πρωταθλητή και Κυπελλούχο τα τέσσερα τελευταία χρόνια και κατέκτησε τελικά την 5η θέση στο αγώνισμα της Σκιαμαχίας 4-6 DAN. Πρώτη συμμετοχή σε Παγκόσμια διοργάνωση για τον Πλουμπίδη Βασίλειο ο οποίος προερχόμενος από αποχή το πρώτο εξάμηνο του έτους λόγω τραυματισμού, στάθηκε στα ίσα απέναντι στους αντιπάλους του αποκομίζοντας εμπειρίες .

Τεράστια επιτυχία και υπέρτατη αναγνώριση αποτελεί η απονομή του 9ου DAN από την Διεθνή Ομοσπονδία στον Γιαλαμά Παναγιώτη, Δάσκαλο του Εκπαιδευτή του συλλόγου, ο οποίος το περασμένο Σάββατο έγινε επίσημα ο πρώτος Έλληνας Grand Master στην Ιστορία του Ελληνικού Taekwon-do I.T.F. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69