tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο "Τέτραθλον" Νάουσας στο Πανευρωπαϊκό της Βουλγαρίας

Με τη συμμετοχή ρεκόρ 591 αθλητών - κατόχων μαύρων ζωνών από 31 χώρες, διεξήχθη το διάστημα από 20 έως 23 Απριλίου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO στην πόλη Sofia της Βουλγαρίας. Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο πανέμορφο κλειστό στάδιο Armeec Arena χωρητικότητας 12.000 θέσεων.

Η Ελλάδα, παρά τις δύσκολες συνθήκες, έδωσε το παρόν με αποστολή πέντε αθλητών και μεταξύ αυτών δύο αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας, ο Πλουμπίδης Βασίλειος 1 DAN στην κατηγορία των ανδρών και ο Φειδάντσης Αλέξανδρος 1 DAN στην κατηγορία των εφήβων, στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι δυο τους αγωνίστηκαν απέναντι στους πιο ισχυρούς της Ευρώπης και πραγματοποίησαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση, αποκομίζοντας τεράστιες εμπειρίες για το μέλλον.

Στην Ελληνική αποστολή συμμετείχε ως Διεθνής Διαιτητής και ο Εκπαιδευτής του Συλλόγου Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN, ο οποίος είχε επιλεγεί από την Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανάμεσα στους πενήντα (50) που επρόκειτο να διαιτητεύσουν. Στην τέταρτη του εμφάνιση σε μεγάλη Διεθνή διοργάνωση, ορίστηκε ως ένας από τους πέντε που διαιτήτευσαν στα δύο τερέν όπου διεξήχθησαν τα αγωνίσματα των Δοκιμών Δυνάμεως Εδάφους και των Ειδικών Τεχνικών. Η απόδοση του απέσπασε τα εύσημα από τους διοργανωτές και τους υπευθύνους της Πανευρωπαϊκής Επιτροπής Διαιτησίας, καθιερώνοντας τον πλέον ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69