tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με χαμόγελα νίκης κλείνει το 2014 για την Πυγμή

pigmi end

Ευχάριστος και νικηφόρος ήταν ο επίλογος της χρονιάς για την Πυγμή Βέροιας, με την έξοχη παρουσία των αθλητών της στη διοργάνωση Κυπέλλου Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου, το Σαββατοκύριακο 29-30/11/2014 . Οι βεροιώτες αθλητές διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους, κατακτώντας συνολικά 2 χρυσά 2 αργυρά & 5 χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά :

Χρυσό μετάλλιο

1) Στογιάννου Ελισάβετ
2) Γαλάνης Βαγγέλης

Ασημένιο

3) Κατσούρα Ροδούλα

Χάλκινα

4) Αισιοπούλου Μαρία
5) Θεοδωρίκα Αυγή
6) Προδρομίδου Ελενα
7) Πασχαλίδου Βικτωρία
8) Χονδροματίδου Ανατολή
9) Κώτας Παναγιώτης- Φοίβος

Συμμετοχή :
10) Δέλλα Κατερίνα
11) Λίτα Βασιλική
12) Κωνσταντινίδου Μιχαέλα
13) Κοτρίδης Γιάννης
14) Μπούκα Νικολέτα

Στους αγώνες του Πανελλήνιου κυπέλλου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΣΗΣ» Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, όπου συμμετείχαν 400 αθλητές – τριες από 80 συλλόγους, εφαρμόστηκε μία σπουδαία καινοτομία που αφορά την ηλεκτρονική καταγραφή πόντων.
Οι αθλητές φόρεσαν ειδικούς ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες, με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεση και αντικειμενική καταγραφή των έγκυρων πόντων των αθλητών.

Η χρήση των ηλεκτρονικών συστημάτων καταγραφής πόντων όπως και η χρήση του video replay σε αμφιλεγόμενες φάσεις, λειτούργησαν προς την κατεύθυνση της λήψης σωστότερων αποφάσεων από την πλευρά διαιτησίας.

Οι νέες αυτές μέθοδοι καταφοράς πόντων , καθιστούν το ολυμπιακό άθλημα ταεκβοντο, ως ένα από τα πιο ασφαλή και αξιόπιστα αθλήματα στον χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού . Πριν λίγα χρόνια , ήταν απλώς ένα όνειρο, τώρα έγινε πραγματικότητα.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πυγμής και οι προπονητές Γιώργος Κώτας, Μαρία Σταύρου, συγχαίρουν τους 14 αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλλαν , το ήθος που επέδειξαν και το ομαδικό κλίμα σύμπνοιας που επικράτησε καθ όλη τη διάρκεια της αποστολής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69