tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αθλητική Αγωγή από την Πυγμή Βέροιας

Μία επιτυχημένη ομολογουμένως χρονιά για το αθλητικό σωματείο ΤαεΚβοΝτο Πυγμή Βέροιας, έφτασε στο τέλος της, υλοποιώντας πληθώρα δραστηριοτήτων για τους αθλητές – μέλη της.

Εκτός από τα πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤαεΚβοΝτο, τα τουρνουά που συμμετείχαν οι βεροιώτες αθλητές και την επιτυχημένη διοργάνωση του 8ου Ανοιχτού πρωταθλήματος ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ , τα παιδιά που επέλεξαν την Πυγμή για την αθλητική τους διάπλαση , είχαν την ευκαιρία να βιώσουν πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις ενισχύοντας μέσα τους την φιλοσοφία του “Do” που καλλιεργείται ποικιλοτρόπως στο δραστήριο σύλλογο, και που ερμηνεύεται ως ο δρόμος του Πνεύματος και της Αρετής.

Στις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν,  συμμετείχαν αθλητές απ ‘ όλα τα τμήματα ταεκβοντο καθώς και από τα τμήματα υποδομής και το φυτώριο του συλλόγου.

Αναλυτικά  :

Εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εκδρομή σε Αρχαιοελληνικό αγρόκτημα

16 & 23 Μαϊου , όπου 58 νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αναπαραστάσεις που απεικονίζουν τον αρχαιοελληνικό τρόπο παραγωγής του ψωμιού, του τυριού, του ελαιόλαδου, του μελιού, της ταχίνης και των καθημερινών δραστηριοτήτων του αγροκτήματος στην αρχαιότητα. Επίσης γνώρισαν βότανα, που ο Ιπποκράτης αναδείκνυε για τη θεραπευτική τους δυνατότητα και να πάρουν πληροφορίες για τις ευεργετικές ιδιότητες αυτών για τον ανθρώπινο οργανισμό.
” Σε μία εποχή όπου τα παιδιά μας αντιμετωπίζουν μόνιμη πρόκληση της έτοιμης και της γρήγορης τροφής , θεωρούμε πως τέτοιου είδους επιμόρφωση καθίσταται επιτακτική.. “  τόνισε η προπονήτρια της Πυγμής Μαρία Σταύρου.

Προαγωγικές εξετάσεις ζωνών, με τη συμμετοχή 70 και πλέον αθλητών .

Επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσ/κης .

Συνολικά 65 αθλητές διαφορετικών ηλικιών και τμημάτων της Πυγμής, παρακολούθησαν την πολύ ενδιαφέρουσα και επιμορφωτική ξενάγηση στα εκθέματα των ολυμπιακών αθλημάτων έχοντας ταυτόχρονα και την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνει το μουσείο.

Σε μία από τις επισκέψεις αυτές, η προπονήτρια Μαρία Σταύρου έκανε παρουσίαση του ολυμπιακού αθλήματος ΤαεΚβοΝτο σε κοινό που επισκέφτηκε το μουσείο, με ακροατές γονείς και παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού,   ενώ ο προπονητής της Πυγμής Γιώργος Κώτας ενθάρρυνε και απασχόλησε τους μικρούς επισκέπτες του μουσείου σε κοινή προπόνηση με τους αθλητές του - παρουσίαση τεχνικών με προστατευτικό εξοπλισμό ταεκβοντο. 

Εξόρμηση 65 συνολικά αθλητών, στο αθλητικό κέντρο NODO JUNIORS στην Πυλαία Θεσ/κης , με τους νεαρούς Βεροιώτες να πειραματίζονται στην αναρρίχηση κλειστής πίστας ύψους 9-10 μέτρων.

Πρωϊνή ψυχαγωγία με παιχνίδι, αθλητισμό, γέλιο, χαρά, Υγεία...   16/3/2014

Υποδοχή της Εαρινής Ισημερίας με συμμετοχή 55 αθλητών κάθε ηλικίας, όπου έσπευσαν στο γήπεδο της Εληάς στις 7.30 το πρωί, κάνοντας ασκήσεις αναπνοών, ασκήσεις γυμναστικής, με πολύ παιχνίδι, χαρά , ομαδικότητα , διατάσεις , γέλιο και χαρά,  προσφέροντας ένα υπέροχο και διαφορετικό πρωινό στους εαυτούς τους,  έτσι όπως μόνο ο αθλητισμός μπορεί να παρακινήσει.

Αποκριάτικο πάρτι, με τη συμμετοχή 150 αθλητών-μελών της Πυγμής, με ατμόσφαιρα παράδοσης, διασκέδασης , χορού και γέλιου .

Συγκριτική έρευνα δημιουργικότητας αθλητριών ΤαεΚβοΝτο - Μπαλέτου

Έρευνα , δημιουργικότητα, νοημοσύνη & ψυχομετρικά τεστ στην Πυγμή σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συγκριτική έρευνα, που αφορά τη δημιουργικότητα νέων κοριτσιών που ασχολούνται με το ολυμπιακό άθλημα ΤαεΚβοΝτο & το μπαλέτο. Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος 24 αθλήτριες (ηλικίας 6-11 ετών) του αθλητικού συλλόγου Πυγμή Βέροιας, συμμετέχοντας σε δύο ψυχομετρικά τεστ, υπό την καθοδήγηση της Θεοχαροπούλου Βασιλικής , εκπαιδευτικός και Δασκάλα μπαλέτου, απόφοιτη της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου ( Royal Academy of Dance) , του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, σχολή Φλώρινας και με την επίβλεψη της προπονήτριας της Πυγμής Μαρίας Σταύρου.

Ψυχολογική Αυτοάμυνα για τους νεαρούς αθλητές της Πυγμής 

Ομιλία για παιδιά με θέμα:  «Δυναμώνω τον ψυχισμό μου και μαθαίνω την τέχνη του να λέω “OXI”

Μία συζήτηση με τους αθλητές , με παραδείγματα συμπεριφορών, αυτοσχέδιους διαλόγους, χιούμορ, με ταυτόχρονη συνειδητοποίηση του εαυτού μας , από την προπονήτρια της Πυγμής, Μαρία Σταύρου. 

Επίσκεψη στον Ιστορικό Συλλέκτη Βέροιας

Μία ξενάγηση 40 περίπου νεαρών αθλητών της Πυγμής, στο  “συλλογικό ασυνείδητο” της ελληνικής ιστορίας , μέσα από αντικείμενα, παραστάσεις και ιστορικά ντοκουμέντα , παρακινώντας τους νεαρούς αθλητές, να το κρατούν ζωντανό, φέροντας αξίες , αρετές, αγώνα για ειρήνη, δυναμισμό και πυγμή κάθε στιγμή , στη σύγχρονη καθημερινότητά τους.

"Happening" Διατροφής    

Μάθημα διατροφής, με φρούτα & λαχανικά, μπόλικο χορό και ανοιχτή Καρδιά για τους αθλητές προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

 Εσωτερικό πρωτάθλημα Poomse , με τη συμμετοχή αθλητών απ όλα τα τμήματα της Πυγμής.  (19-20 Ιουνίου 2014)

 Προαγωγικές Εξετάσεις βαθμού «Νταν», στην Ελληνική Ομοσπονδία ΤαεΚβοΝτο Β. Ελλάδος. (21-22 Ιουνίου 2014). 

"Καλή επιτυχία στους αθλητές στις τελευταίες τους αναμετρήσεις και εξετάσεις. Θερμές ευχαριστίες σε γονείς, αθλητές και φίλους, για την εμπιστοσύνη τους στον σύλλογο της Πυγμής, για τη συνεργασία τους σε κάθε δραστηριότητα όπου και όσο χρειάστηκε, εκφράζουν το Διοικητικό συμβούλιο και οι προπονητές του συλλόγου, ευχόμενοι “Καλό καλοκαίρι σε όλους” !" αναφέρει η ανακοίνωση της Πυγμής. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69