tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διακρίσεις της Ολυμπιακής Ελπίδας σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Σερβία

Η 1&2 Φεβρουαρίου 2020 ήταν ένα ιδιαίτερο σαββατοκύριακο για τους αθλητές της Ολυμπιακής Ελπίδας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων & νεανίδων που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο διεθνές τουρνουά 《Medunarodni Dzudo Turnir》στη Σερβία. Τέσσερις αθλητές της Ολυμπιακής Ελπίδας συμμετείχαν στις κατηγορίες τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και μία αθλήτρια στο διεθνές τουρνουά στη Σερβία!

▪ Μεγάλη χαρά και επιτυχία για το χρυσό κορίτσι της ομάδας, τη ΜΕΣΚΑ Άννα, που έφερε και πάλι την πρώτη θέση στην κατηγορία της και μάλιστα στην πρώτη της εμφάνιση στις Νεάνιδες! Απέδειξε στην πράξη τη συνεχή, ανοδική της πορεία και τη θέληση για νίκες! Χρυσό μετάλλιο και είσοδος στην Εθνική Ομάδα JUDO για την Άννα.

▪ Πολύ καλή εμφάνιση και χάλκινο μετάλλιο για την εξίσου "πεισματάρα" και συγκεντρωμένη στους στόχους της, ΓΚΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Αικατερίνη που κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία Κορασίδων Α.

▪ Για την κατηγορία του στους έφηβους πάλεψε ο αθλητής του Α.Π.Κ. "ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ", ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης που αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να διακριθεί και κέρδισε την εμπειρία από την πρώτη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων!

▪ Μια άτυχη στιγμή στην πρώτη του εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων δεν άφησε περιθώρια στον συνεχώς ανερχόμενο και δυναμικό ΓΚΙΛΙΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο να αποδείξει την κλάση του.

Ο Νίκος Γκιλιόπουλος τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα. 

▪ Τέλος, μεγάλη επιτυχία για την ΤΑΞΙΔΟΥ Ελένη  που συμμετείχε στο Διεθνές τουρνουά "MEDUNARODNI DZUDO TURNIR" στο Vršca της Σερβίας όπου μετά από εξαιρετική παρουσία, κατέλαβε την 1η θέση της κατηγορίας της και απέσπασε άλλο ένα διεθνές χρυσό μετάλλιο!

olimpiaki elpida servia

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69