tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συγχαρητήρια επιστολή από τον Χαράλαμπο Ωραιόπουλο στον Πανημαθιακό Αθλητικό Σύλλογο Καράτε

Συγχαρητήρια επιστολή έλαβε ο Πανημαθιακός Σύλλογος Καράτε από τον Χαράλαμπο Ωραιόπουλο -παλιό διεθνή πρωταθλητή και προπονητή στο Μακεδανό Θεσσαλονίκης που έχει αναδείξει Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκού πρωταθλητές. 
 
Μεταξύ άλλων αναφερει:
 
"Ή βασίλισσα του βορρά Βέροια στο προσκήνιο των εξελίξεων στο χώρο του Καράτε και διοικητικά!
 
Ένας παράγοντας του Αθλητισμού και δη του Καράτε με τον Πανημαθιακό Αθλητικό σύλλογο Οκινάουα Καράτε, όπου πλέον διδάσκεται  το Shito Ryu, έχει γευτεί μεγάλες διακρίσεις διεθνούς βεληνεκούς με κατακτήσεις μεταλλίων από πολλούς ταλαντούχους πρωταθλητές.
 
Ως γνωστόν υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους Νίκου Πανετσίδη-διεθνή διαιτητή, Ρένας Χασιώτου-Πανετσίδου-πρώην διεθνή διαιτητή, Βίκης Πανετσίδου- πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ανδρέα Πανετσίδη- 5ος Πανευρωπαϊκός, οδήγησαν το σωματείο σε σημαντικές διακρίσεις,  οι οποίες χρήζουν αναφοράς!
 
Έτσι ο περί ού λόγος Στέλιος  Σκούφιας, ο οποίος χάρηκε διπλά αφού και ο γιος του  κατέκτησε κι αυτός μετάλλιο και μάλιστα Πανευρωπαικό στους εφήβους -61κ., ενώ από την άλλη πάρα πολλοί αθλητές και αθλήτριες του Πανημαθιακού κατέκτησαν Πανευρωπαϊκά και  Βαλκανικά μετάλλια-το λυπηρό δεν ανήκουμε πλέον στη Βαλκανική Ομοσπονδία, ώστε να δίνονταν η ευκαιρία να τα πολλαπλασιάσουν. 
 
Έτσι το επόμενο βήμα για τον ίδιο για την αξιόλογη μέχρι τώρα προσφορά του και ευελπιστούμε αψεγάδιαστο και στο εγγύς μέλλον ήταν να την διευρύνει και σε Πανελλήνιο επίπεδο!

Αναλαμβάνοντας θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛ.Ο.Κ μετά από απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών, ανοίγει τα φτερά του για νέους ορίζοντες και μια νέα πορεία της Ομοσπονδίας, έχοντας στο ενεργητικό του επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο και θέλοντας να πετύχει περισσότερες και με την ΕΛ.Ο.Κ.
 
Σίγουρα χαίρει εκτίμησης, θαυμασμού και σεβασμού αφού μία τέτοια εξέλιξη θα βοηθήσει το Καράτε από την πλευρά του και σημαντικοί παράγοντες όπως είναι αυτός, θα βοηθήσουν το Καράτε και είναι απαραίτητοι εφ όσον λειτουργούν νομότυπα, αξιοκρατικά και ανιδιοτελώς.
 
Έτσι σαν συμπατριώτης του αισθάνομαι υπερηφάνεια και θέλω να του αποδώσω τα εύσημα και δημόσια γιατί πρόκειται για έναν στιβαρό παράγοντα που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα, αρκεί να χτυπήσει γροθιά στο μαχαίρι. 
 
Βέβαια όπως με έχουν ενημερώσει πολλοί δάσκαλοι και παράγοντες του χώρου,  υπάρχουν κάποιες ενστάσεις όσον αφορά την τοποθέτησή του στο διοικητικό σχήμα της Ομοσπονδίας. 
 
Μπορεί όπως αναφέρουν  ναι μεν με απόφαση πρωτοδικείου να έχει οριστεί και όχι εκλεχθεί, αλλά μη ξεχνάτε ήταν επιλογή του Γιώργου  Γερόλυμπου του κατά κόσμω persona non grata, όπως χαρακτηρίστηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε και προσωπικά από τον πρόεδρό της Αntoniο Espinos.
 
Τα ζητούμενα μου επεσήμαναν όμως είναι και οφείλω να τον ενημερώσω για να μη βρεθεί προ απροόπτου αν: 
-θα είναι άμεμπτος ή χειραγωγούμενος;
 
-αναλαμβάνει ένα νευραλγικό πόστο αυτό του ταμία - έχει όμως τις απαραίτητες οικονομικές γνώσεις για να μπορέσει να ανταπεξέλθει;
 
-έχει παραλάβει το Ταμείο της Ομοσπονδίας, από τον κ. Καραπλιάγκο Αθανάσιο κι αν ναι σε τι κατάσταση είναι και που βρίσκονται τα χρήματα ;
 
-θα ενημερώσει τους άμεσα ενδιαφερομένους για τα οικονομικά στοιχεία και τον οικονομικό σχεδιασμό, θα τα ελέγξει αν είναι αληθή γιατί υπάρχουν υπόνοιες και στοιχεία για κακοχρησία;
 
Εγώ προσωπικά πιστεύω θα ανταπεξέλθει και θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, γιατί η αξιοπρέπεια είναι πάνω από όλους και από όλα!
 
Σαν γνήσιος λοιπόν Μακεδόνας οφείλει να τοποθετηθεί και να δώσει απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα που εδώ και πολύ καιρό ως γνωστόν η νέα ορισθείσα προσωρινή διοίκηση κωφεύει ή κάνει ανακοινώσεις καθ' υπόδειξη ή τις κάνει ο ίδιος συνήθης ύποπτος, είτε μέσα από τις λασποσελίδες του-αλήθεια πως τις προλαβαίνει ο αθεόφοβος, είτε μέσα από το site της Ομοσπονδίας, αφού ο υποφαινόμενος έχει τους κωδικούς και γράφει ότι θέλει  και ότι του καπνίσει...;
 
Αναμένουμε τα νεότερα!"
 
Φωτο 1
Πατέρας (Σκούφιας Στυλιανός) και γιος (Θωμάς) απολαμβάνουν μία Πανελλήνια πρωτιά!
Φωτό 2
Ο δάσκαλος του Καράτε Master Bob Oraiopoulos

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69