tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με δυο παγκόσμια μετάλλια ο Α.Σ.Κ. Αλεξάνδρειας στο Ju-Jitsu

"1η παγκόσμια η Σταμκοπούλου Δήμητρα, 3η η Ζουμπόδη Αναστασία."

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα JU-JITSU νέων ηλικίας -18 και -21 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Φαλήρου, από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015. Μιια σπουδαία διοργάνωση με συμμετοχή 35 χωρών και πάνω από 650 αθλητών, με πολύ υψηλό επίπεδο.
Οι αθλητές της εθνικής μας ομάδας αγωνίστηκαν δυναμικά, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να είναι στα μετάλλια.

“Τον εθνικό μας ύμνο ακούσαμε με την Χρυσή αθλήτριά μας ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΑ στην κατηγορία -18 ετών και -48 κιλά, κερδίζοντας στον τελικό την Ρωσίδα πρωταθλήτρια με δυο πόντους διαφορά.

Ακολούθησε η ΖΟΥΜΠΟΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στο ΝEWAZA αγώνας μόνο στο έδαφος κατηγορία -18 ετών στα -62 κιλά.
Εξαιρετικά αγωνίστηκαν στις κατηγορίες τους, παρ’ όλο τις νίκες που πέτυχαν Ο ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ , Ο ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ ΗΛΙΑΣ, Η ΑΛΜΠΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΚΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ με 5η θέση.

Τους αθλητές συνόδευσαν ο προπονητής τους ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ο οποίος συνεχώς καθοδηγούσε τους αθλητές, καθώς επίσης ήταν πολλοί και από τους γονείς των αθλητών που τους ενθάρρυναν με τα θερμά χειροκροτήματά τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις εξαιρετικές επιδόσεις και αξιόλογες εμφανίσεις τους, που μας έκαναν πολύ υπερήφανους.

Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική αποστολή, στους διοργανωτές, στους γονείς, στους θεατές και φίλους του αθλήματος”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69