tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δυο χρυσά σε αγώνες Παγκρατίου αθλήματος για τον Κένταυρο αλλά και χάλκινο σε αγώνα βουνού

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολλών συλλόγων από όλη την Μακεδονία και την Θράκη έγινε το "Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος στην ακριτική Αλεξανδρούπολη"  την Κυριακή 7 Μαΐου . 

Πάνω από 250 αθλητές πήραν μέρος σε μία διοργάνωση που τιμά ένα  αρχαίο Ελληνικό άθλημα που αποτέλεσε την αρχή για να γεννηθούν πολλά συστήματα πολεμικών τεχνών στην Ανατολή αλλά και στην Ευρώπη. 

Από την πόλη μας και τον Α. Σ. Π. Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟ Νάουσας πήραν μέρος οι αθλητές Βασίλης Καισαρίδης και Χρήστος Καισαρίδης. Και οι δύο πήραν μέρος στον Αγών Ημιεπαφής. Δηλαδή μάχη με λακτισματα και γροθιές, πτώσεις (ανατροπές) αλλά και συνέχεια με πάλη στο έδαφος. 

Στην ηλικία 12-14 ετών και στα - 40 κιλά ο Βασίλης Καισαρίδης πέρασε στον τελικό και με ένα φοβερό αγώνα με σκορ 11-1 έδειξε την υπεροχή του  παίρνοντας το Χρυσό μετάλλιο. Ο αγώνας έληξε με  νίκη του Βασίλη  με μια  ανατροπή και συγκράτηση στο έδαφος αλλά και 3 τρίποντα στο κεφάλι και "τεχνική απαγόρευση", διαφορά 10 πόντων (που σημαίνει μεγάλη διαφορά σε τεχνική σε σχέση με τον αντίπαλο και λήγει για να προστατέψει τον πιο αδύνατο). 

Στην κατηγορία 8-9 ετών - 34 κιλά ο Χρήστος Καισαρίδης έπαιξε τελικό με σιγουριά και απιφασιστηκότητα και με ισορροπία σε έδαφος αλλά και όρθια μάχη πήρε το χρυσό μετάλλιο με σκορ 9-5 από τον αντίπαλο του. 

Οι προπονητές και γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά Γιώργος Καισαρίδης και Σοφία Τρεμπελή συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους. 

Επίσης την ίδια μέρα σε αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Πίνοβο κοντά στην Αριδαία στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα, εκεί που δόθηκαν πολύνεκρες μάχες κατά τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο, πήρε μέρος ο αθλητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Τέγος. 

Ο Κώστας έτρεξε και τερμάτισε στον αγώνα των 14 χιλιομέτρων με τα 750 μέτρα θετική υψομετρική διαφορά σε χρόνο 1 ώρα και 36' και πήρε την Τρίτη θέση ( χάλκινο μετάλλιο) στην ηλικιακή του κατηγορία στο 1ο Πίνοβο trail " Μαύρος Βράχος". Επίσης είχε την 17 θέση σε 80 δρομείς που τερμάτισαν. Όλα αυτά στο Αετοχώρι που είναι και ορειβατικό ορμητήριο. 

Ο σύλλογος συγχαίρει τον αθλητή για την προσπάθεια του και την πολύ καλή εμφάνιση. 

Επίσης θυμίζει ότι την Κυριακή 21 Μαΐου θα κάνει μία εύκολη αλλά άκρως ενδιαφέρουσα  πεζοπορική διαδρομή στο Βέρμιο που θα τελειώσει με Tai Chi. 

Δηλώσεις συμμετοχής στο 6948516659 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69