tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιχορήγηση 100% για Νέους Αγρότες και 14.000 ευρώ για Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις

novac agrotes

Η NOVACERT σας ενημερώνει σχετικά με τις προβλεπόμενες ενισχύσεις του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 σε «Νέους Αγρότες» και «Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις».

Για τους νέους αγρότες του Μέτρου 6.1. «Εγκατάσταση Νεών Γεωργών», στο νέο ΠΑΑ προβλέπονται τα εξής:

• Βασικό πόσο ενίσχυσης 17.000 για γεωργικές εκμεταλλεύσεις που θα έχουν (στη μελλοντική κατάσταση) φυτική-μικτή παραγωγική κατεύθυνση.

• Αύξηση του βασικού ποσού μέχρι και τα 22.000 με βάση τα παρακάτω:

α) κατά 2.500 για περιοχές μόνιμης κατοικίας των αρχηγών των εκμεταλλεύσεων που βρίσκονται σε ορεινές ή μειονεκτικές περιοχές ή σε μικρά νησιά (μέχρι και 3000 κατοίκους) ή συνδυασμός αυτών των κατηγοριών.

β) κατά 2.500 για ζωική παραγωγική κατεύθυνση (στη μελλοντική κατάσταση) της εκμετάλλευσης.

Το ποσοστό επιχορήγησης ανέρχεται στο 100%.

Για το Μέτρο 6.3. «Ανάπτυξη Μικρών Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» προβλέπεται παροχή κατ' αποκοπή ποσού ενίσχυσης προς υφιστάμενες μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη τους μέσω ενεργειών που αφορούν τη βελτίωση της οικονομική ή περιβαλλοντικής βιωσιμότητάς τους ή της εν γένει διαρθρωτική τους προσαρμογή.

Ποσοστό ενίσχυσης 14.000 ανά δικαιούχο.

Η χορήγηση της ενίσχυσης εξαρτάται από την υποβολή επιχειρηματικού σχεδίου στο οποίο θα προβλέπεται ότι ο δικαιούχος έχει αναλάβει κατάλληλες δράσεις που οδηγούν στην ανάπτυξη και αναδιάρθρωση της εκμετάλλευσης του, έτσι ώστε να αποκτήσει την ιδιότητα του «επαγγελματία» αγρότη, καθώς και επαρκή επαγγελματικά προσόντα.

Η NOVACERT προσκαλεί κάθε δικαιούχο να επικοινωνήσει στα παρακάτω τηλέφωνα για οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με την δυνατότητα εκπόνησης και υποβολής της πρότασής σας, καθώς και με τον συνολικό σχεδιασμό, μελέτη και υλοποίηση του έργου.

NOVACERT – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
1ο χλμ Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Βέροιας, 59300, Αλεξάνδρεια
Τηλ: +3023330 53200-1-2, Fax: +3023330 53 203,
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.novacert.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69