tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα θα αναλάβει η Πρωτοβουλία Αγροτών

agrikoul

Από την Πρωτοβουλία Αγροτών ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η "Πρωτοβουλία" δεν είναι απλά μια συνδικαλιστική κίνηση. Είναι μια άλλη φιλοσοφία σ ότι αφορά τον αγροτικό συνδικαλισμό, την παραγωγή, την ζωή, την οικονομία. Με μια άλλη δυναμική και μια σύγχρονη αντίληψη των πραγμάτων. Και το έχει αποδείξει.

Στην προσπάθειά μας να τα αλλάξουμε όλα, στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τον κλάδο των Αγροτών, αλλά και την υπόλοιπη κοινωνία, όπου ένα κομμάτι της παραπαίει, θεωρούμε ουσιαστικό να συμβάλουμε στον αγώνα κάποιων ανθρώπων, που σκοπό τους έχουν να μεσολαβούν ανάμεσα σε μας τους παραγωγούς και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ενός πιάτου φαγητού.

Ξεκινάμε από σήμερα λοιπόν μια συνεργασία εμείς οι αγρότες της Πρωτοβουλίας με την Οργάνωση εθελοντών ώστε να συνεισφέρουμε και εμείς ,ότι μας περισσεύει και δεν πρέπει να πάει χαμένο, στην ανακούφιση όλων αυτών που πλήττονται περισσότερο από μας.

Οι προσφορές μας στα δύο προγράμματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή. Τα "Μπορούμε στο χωράφι" και "Μπορούμε στην Λαϊκή" μας δίνουν την δυνατότητα και την ικανοποίηση της βοήθειας στον συμπολίτη που το 'χει ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες στο ΜΠΟΡΟΥΜΕ www.boroume.gr - τηλ. 210 3237805".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69