tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μηχανοκίνητη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν στην Βέροια τοπικοί αγρότες (φωτογραφίες, βίντεο)

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στην Βέροια αγρότες της περιοχής.

Οι τοπικοί παραγωγοί διεκδικούν την καταβολή αποζημιώσεων για τις ζημιές που υπέστησαν το καλοκαίρι από τις βροχοπτώσεις και διπλασιασμό των ποσών που ανακοινώθηκαν από το ΥΠΠΑΤ, ενισχύσεις από τις απώλειες που δημιουργεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ για να ενταχθούν ζημιογόνα αίτια που σήμερα δεν αποζημιώνονται, εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα έλλειψης εργατών γης και μείωση του κόστους παραγωγής, καθώς επίσης και η παραμονή στη λίστα συνδεδεμένων ενισύσεων η καλλιέργεια βιομηχανικού ροδάκινου και η προσθήκη επιτραπέζιων και νεκταρινιών.

Οι αγρότες ξεκίνησαν την πορεία από το μπλόκο τους στο Μακροχώρι, μπήκαν στην πόλη της Βέροιας και διέσχισαν το κέντρο της για να διατρανώσουν την αγανάκτησή τους προς την κυβέρνηση και να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.

Οι αγρότες παρέδωσαν ψήφισμα στον δήμαρχο Βέροιας και τον αντιπεριφερειάρχη. Παραβρέθηκαν ακόμη, ο βουλευτής Άγγελος Τόλκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Τσεχελίρης και ο τραυματισμός υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση Βασίλης Κοτίδης.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69