tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσιάζεται στο Μακροχώρι το βιβλίο του Γιώργου Κοτζαερίδη «θύμησες...90 χρόνια»

 kotzaeridis thimises

Ο Λαογραφικός και Χορευτικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων θα παρουσιάσει το βιβλίο του Γ. Κοτζαερίδη «θύμησες...90 χρόνια». Η παρουσίαση θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου 2014, στις 6 το απόγευμα στο Μακροχώρι, και στο χώρο του πρώην Δημαρχείου Αποστόλου Παύλου.

Το βιβλίο θα προλογίσει η πρώην Δήμαρχος Βέροιας κ. Ουσουτζόγλου-Γεωργιάδη Χαρούλα και ο δημοσιογράφος Δ. Καρασάββας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Γιώργος Κοτζαερίδης γεννήθηκε στη Λακκιά Φλώρινας το 1955. Είναι πτυχιούχος της ΑΣΤΕ Ρόδου, μιλά αγγλικά, γερμανικά, λίγα τούρκικα κα για πολλά χρόνια εργάστηκε στην Κρήτη σαν διευθυντής ξενοδοχείου. Από το 1980 ασχολείται με τη διάσωση της ελληνικής πολιτιστικής παράδοσης κα κυρίως με την ιστορία της Μικράς Ασίας και του Πόντου. Έχει γράψει τρία βιβλία που αναφέρονται στις ιδιαίτερες πατρίδες των προγόνων του, όπως επίσης και ποιήματα. Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες της Βορείου Ελλάδας όπως επίσης πραγματοποίησε λαογραφικές εκθέσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, στην Προύσα κα την Κωνσταντινούπολη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69