tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θα παρουσιαστεί στη Νάουσα το βιβλίο της Μάγδας Παπαδημητρίου-Σαμοθράκη «Ζωή σε θαλασσοσταλιές»

papadimitriou cover

Το Γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Νάουσας - Τμήμα Βιβλιοθήκης και οι εκδόσεις «ΕΝΑΣΤΡΟΝ», σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο της Ρένας παρουσιάζουν το βιβλίο της Μάγδας Παπαδημητρίου-Σαμοθράκη «Ζωή σε θαλασσοσταλιές» που θα γίνει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 το πρωί , στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΒΕΤΛΑΝΣ» (1ος όροφος).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Σοφία Ελευθεριάδου, φιλόλογος και ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, συγγραφέας, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει Άνια Τσικιτίκου, παιδαγωγός. Συντονίζει η Αναστασία Κωνσταντίνου - Παλαιά, υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η Άννα Χατζηκυριάκου (φωνή) και ο Γιάννης Κετάνης (κιθάρα).
Τον καφέ θα προσφέρει το καφέ «Αλλοτινό».

Βιογραφικό Συγγραφέα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963 και μεγάλωσε στην Κατερίνη όπου τελείωσε τις λυκειακές της σπουδές. Το 1986 τελείωσε τη σχολή Γεωργικών Συνεταιρισμών του ΟΑΕΔ και από τον Μάη της ίδιας χρονιάς εργάζεται στον ΟΤΕ. Ένα από τα πνευματικά παιδιά του ποιητή Γιάννη Κουτσοχέρα, ο οποίος την οδήγησε και τη μύησε στα σκαλοπάτια της ποίησης. Ξεκίνησε να πειραματίζεται από πολύ νωρίς. Μια επιστολή του δασκάλου της και πρεσβευτή της Ουνέσκο, Γιάννη Κουτσοχέρα, από το Παρίσι, της έδωσε τη δύναμη να προχωρήσει. Υπήρξε μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Πολιτιστική Έκφραση» του Πολιτιστικού κέντρου ΟΤΕ Αττικής, μέχρι τον Ιούνη 2002.

Συνεργάστηκε με πολιτιστικά έντυπα της Αθήνας. Τον Αύγουστο του 2002, κουρασμένη από την πολύβουη και αγχωμένη Αθήνα μετακόμισε με την οικογένειά της στον γενέθλιο τόπο της, στην Κατερίνη. Σήμερα εργάζεται ως ταμίας του ΟΤΕ στο κατάστημα Κατερίνης. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Σαμοθράκη και έχει δυο παιδιά, την Ειρήνη και τον Ζαχαρία.
Αρθρογραφεί στην ηλεκτρονική εφημερίδα «pierialife» με πολιτιστικά θέματα και συνεργάζεται με τον τοπικό έντυπο Τύπο. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Ποιητών και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας.

Έχει τιμηθεί από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Κατερίνης μαζί με άλλες 6 γυναίκες λογοτέχνες για την προσφορά τους στα Γράμματα, ενώ ποιήματά της μελοποιήθηκαν από τον συνθέτη Μπάμπη Ναβροζίδη και ακούστηκαν στην εκδήλωση «Ποίηση και Μουσική» στο πλαίσιο των Αικατερινείων 2010 του Δήμου Κατερίνης και στο Αρχαίο Δίον από τον Δήμο Δίου.
Έργα της: «Χωρίς ταυτότητα» 1988, ιδιωτική συλλογή, εξαντλημένο. «Ιριδίσματα» 1990, εκδόσεις Γκοβόστη, εξαντλημένο. «Ηώ» 1992, εκδόσεις Γκοβόστη. «Το ταξίδι του Έρωτα από τον Όλυμπο στου Αιγαίου τα κύματα», εκδόθηκε το 2008 από την Εκδοτική Όλυμπος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69