tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσίαση του βιβλίου ‘Εγχειρίδιο Τροφίμων και Διατροφής’ στην Νάουσα

Το βιβλίο ‘Εγχειρίδιο Τροφίμων και Διατροφής’ της Αμερικανικής Διαιτητικής Εταιρείας, Προσαρμοσμένο στον Ελληνικό Τρόπο Διατροφής, από τις εκδόσεις ‘σοφία’, θα παρουσιάσουν οι Roberta Larson Duyff – Ειρήνη Κοΐδου, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 18.00, στο Ξενοδοχείο Εσπερίδες στην Νάουσα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Αντώνης Λιόλιος, Παθολόγος-Εντατικολόγος και παραγωγός Ιατρικών media, γνωστός στο ευρύ κοινό από τη τηλεοπτική του εκπομπή «Ραντεβού με τον γιατρό σας» στο ΣΚΑΪ καθώς και ο Διεθνής Εκπαιδευτής Taekwon-Do (ITF) Παναγιώτης Δημητριάδης, κάτοχος Μαύρης Ζώνης 4 Dan.

Την παρουσίαση θα διαδεχθεί συζήτηση την οποία θα συντονίσει η διοργανώτρια της εκδήλωσης Δρ. Τζωρτζίνα Αθανασίου. 

Η Δρ. Κοϊδου επέλεξε την Ηρωική πόλη της Νάουσας σαν πρώτη πόλη στην οποία θα παρουσιαστεί το πόνημά της λόγω φιλικής σχέσης που διατηρεί με συμπολίτες, στων οποίων την πρόσκληση και ανταποκρίθηκε.

Κατά την εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν εδέσματα προσφορά του αρτοζαχαροπλαστείου «Τζέπος» και του κτήματος «Διαμάντη». Στο πέρας της παρουσίασης, επιφυλάσσεται έκπληξη, με την ευγενική χορηγία του ινστιτούτου αισθητικής «Charm».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69