tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσίαση βιβλίου για την απελευθέρωση της Βέροιας

vivliothiki panoramiki

Η τοπική οργάνωση ΑΧΕΠΑ Βεροίας, διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση, στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 18:00 με θέμα: «Η μεγάλη εξόρμηση 1912-1913 και η στρατηγική σημασία της απελευθέρωσης της Βέροιας».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο συγγραφέας κ. Φώτης Σαραντόπουλος, γεν. 1957 στην Καλαμάτα, χημικός και επιχειρηματίας, αλλά και λάτρης της Ιστορίας και της Ελλάδας. Τα πρώτα βιβλία του -που απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές- με τίτλο: «Εμπρός δια της λόγχης» καλύπτουν την «μεγάλη εξόρμηση» των Βαλκανικών πολέμων 1912-1913.

Όπως λέει ο ίδιος γι' αυτά: «...πρωταρχικός σκοπός μου, ήταν να μεταφέρω το πνεύμα της εποχής, μιας εποχής από την οποία έχουν πολλά να διδαχθούν οι επόμενες γενιές των Ελλήνων».

Τον συγγραφέα θα προλογίσει ο κ. Εμμανουήλ Γ. Ξυνάδας, πρόεδρος της Ε.Μ.Ι.Π.Η. (Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Νομού Ημαθίας). "Θεωρώντας την ιστορική-εθνική σημασία της εκδήλωσης μεγάλη, καλούμε το κοινό της πόλης και της περιοχής μας να την παρακολουθήσει" αναφέρουν οι διοργανωτές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69