tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χρηματοδότηση της ΚΕΠΑ για την ανακαίνιση της δημοτικής βιβλιοθήκης Μακροχωρίου

Με απόφαση της και μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, η Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος - ΕΔΠ CLLD/LEADER αποφάσισε την ένταξη της πρότασης της ΚΕΠΑ για το έργο «Δημοτική Βιβλιοθήκη και Κέντρο Μουσικής Μακροχωρίου» στις σχετικές με την υποδράση χρηματοδοτήσεις. Η πρόταση ύψους 101.267,53 € - πλέον ΦΠΑ, αφορά την αναβάθμιση της βιβλιοθήκης Μακροχωρίου και η χρηματοδότηση της θα γίνει από την ΑΝΗΜΑ ΑΕ.

Με τον τρόπο αυτό ένα ακόμα σημαντικό έργο υποδομής της ΚΕΠΑ διασφαλίζει την αναγκαία χρηματοδότηση του. Αναδεικνύεται παράλληλα για μια ακόμα φορά η σημαντική προσφορά της ΚΕΠΑ στη διαμόρφωση των όρων για την πολιτιστική ανάπτυξη συνολικά του δήμου.

Η συστηματική δουλειά της ΚΕΠΑ στη βάση ενός μακροπρόθεσμου σχεδιασμού για μια ακόμα φορά, δείχνει ότι η ύπαρξη στρατηγικής στόχευσης σε συνδυασμό με την διοικητική και τεχνική οργάνωσή της, μπορούν να παράγουν σημαντικά αποτελέσματα.

Η Βέροια ανήκει στην πρωτοκαθεδρία του πολιτισμού της περιφέρειας και θα συνεχίσει την προσπάθεια της όχι μόνο να παραμείνει σε αυτήν, αλλά να διεκδικήσει και να κερδίσει πολλά περισσότερα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69