tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφόρησε το βιβλίο της Ψυχολόγου Ευδοξίας Αδαμίδου - Μια ιστορία εσωτερικής δύναμης για ενίσχυση των ατόμων με αναπηρία

Ξεκίνησε η πώληση του παραμυθιού « η Ποντικίνα η Πικασίνα», μια ιστορία εσωτερικής δύναμης που έγραψε η ψυχολόγος Ευδοξία Αδαμίδου, για παιδιά 5-11 ετών. Η πώληση λαμβάνει χώρα στο βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο (Τρεμπεσίνας 12, δίπλα στα ΚΤΕΛ, στη Βέροια), στη Χάρτινη Φωλιά (Κοπανός Νάουσας) και στο Λυχνάρι (Αριστοτέλους 23, Αλεξάνδρεια).

Τα βιβλιοπωλεία προσφέρθηκαν ώστε τα έσοδα να πάνε εξ ολοκλήρου στην ενίσχυση του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Ημαθίας Αιγές – Βεργίνα,  του οποίου η Ευδοξία Αδαμίδου είναι επιστημονική συνεργάτης.

Η τιμή πώλησης του παραμυθιού είναι 5 ευρώ.

toulikas pontikina

Η συγγραφέας είναι ψυχολόγος, ιδιοκτήτρια του Κέντρου Συμβουλευτικής και Θεραπείας στη Βέροια, όπου εφαρμόζει γνωσιακή – συμπεριφορική, θεραπεία σχημάτων και μουσικοθεραπεία σε παιδιά και ενήλικες.

Η φιλότεχνη επεξεργασία και ο σχεδιασμός εντύπου έγινε από τον Χρήστο Μητσιάνη, καθηγητή φωτογραφίας και καλλιτέχνη οπτικουακουστικών μέσων. Η αθώα εικονογράφηση είναι του γιου της συγγραφέα. Την εκτύπωση ανέλαβε αφιλοκερδώς ο Νίκος Σουρλόπουλος, διευθυντής - εκδότης της Εφημερίδας ο Πολίτης και της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας opolitis.gr, καθώς και ο Αλέξανδρος Σουρλόπουλος με το τυπογραφείο του.

Το Ηλιοτρόπιο και η Τασούλα Χριστοδούλου με την υψηλή ποιότητα των βιβλίων, των ειδών γραφείου, σχολικών και δημιουργικής απασχόλησης προσφέρθηκε με μεγάλη χαρά να βοηθήσει την προώθηση και κυκλοφορία του παραμυθιού.

Η Χάρτινη Φωλιά και η Γιώτα Στάρχου εκδηλώνουν σταθερά το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους για τα θέματα της αναπηρίας, με ευαισθησία.

Το Λυχνάρι και η Ντίνα Μινωπούλου σταθερά ενισχύουν το Σωματείο με την απεριόριστη διάθεση προσφοράς.

Λίγα λόγια για το παραμύθι: «Με ένα όνειρο στην καρδιά και την παλέτα της στον ώμο, η Ποντικίνα η Πικασίνα ξεκίνησε για να πραγματοποιήσει το όνειρό της, να γίνει μεγάλη ζωγράφος στο Παρύζι, την πόλη των καλλιτεχνών. Στο δρόμο συναντά επικίνδυνα ζώα, όπως την Αλεπού την Ξεπετού, το Κουνάβι τον Βρωμοτρίχη και το Γάτο το Νιαουρογκριζάτο, που προσπαθούν να τη φάνε. Θα καταφέρει η Ποντικίνα να ξεπεράσει τους κινδύνους και με ποιον τρόπο;….»

Ραντεβού στην ανάγνωση!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69