tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κώστας Κρομμύδας: Το ατύχημα στη Νάουσα που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ένα ατύχημα είχε ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας στη Νάουσα και το έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο συγγραφέας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο στο νοσοκομείο.

Σε αυτό εμφανίζεται με μια γάζα πάνω από το μάτι του και όπως αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής του, είναι αποτέλεσμα μιας πτώσης που είχε στην άσφαλτο, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο Κώστας Κρομμύδας ταξίδεψε στη Νάουσα με την επίσης συγγραφέα συζυγό του Μαρίνα Γιώτη, καλεσμένοι του βιβλιοπωλείου Bookstagram (Δημαρχίας 19, Νάουσα) για να υπογράψουν αντίτυπα των βιβλίων τους αλλά και για να συζητήσουν με τους αναγνώστες.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα ενός καβγά… αλλά όχι. Προτίμησα να τα βάλω με την άσφαλτο στο πιο αστείο πέσιμο όλων των εποχών. Όλα καλά με δύο ράμματα! Σε λίγο θα βρίσκομαι κανονικά στην εκδήλωση μας στη Νάουσα! Ευχαριστώ την γιατρό και το προσωπικό του νοσοκομείου Νάουσας για την άμεση και γρήγορη περίθαλψη… (Ηθικό δίδαγμα ημέρας. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει)».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69